Trending

Προβλέψεις Γ.Τράγκα σε συνέντευξη στον Alpha: Η Ελλάδα δεν είναι Abu Dhabi

Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας τόνισε ότι η Ελλάδα δεν είναι Αμπού Ντάμπι για να έχει πλεόνασμα 3,5% για 10 χρόνια.

Κατηγόρησε ευθέως τη Γερμανική πολιτική ότι τόσα χρόνια πιέζει την οικονομία της Ελλάδος και κατά επέκταση τους Έλληνες που χρόνο με  το χρόνο φτωχαίνουν, σημειώνοντας ότι είναι ανέφικτο μια χώρα σαν την Ελλάδα να έχει πλεόνασμα  3,5% για 10 χρόνια. Με έμφαση μάλιστα είπε ότι η Ελλάδα πρέπει να στραφεί προς τους παραδοσιακούς της συμμάχους με αυτούς δηλαδή που ήταν στον πρώτο και τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο – Αμερικανούς και Εγγλέζους και όχι με αυτούς που την αντιμετωπίζουν, όπως είπε και ο νεοκλεγής πρόεδρος των ΗΠΑ ως τοκογλύφοι.

Στην ερώτηση του Α. Σρόιτερ ότι στην ίδια λογική είναι και το ΔΝΤ ο Γιώργος Τράγκας απάντησε ότι το ΔΝΤ το έφερε στη χώρα ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Σόιμπλε που εξακολουθεί να επιμένει για την συμμετοχή του, μεταδίδει το crashonline.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε καλά, αλλά καθ΄όδόν εγινε ανακόλουθος», είπε ο κ. Τράγκας και συνέχισε: «Ο Τσίπρας έγινε ανακόλουθος. Μπήκε στη λογική ότι δεν γίνεται τίποτε άλλο και ότι θα καταστραφεί η χώρα αν ακολουθήσει άλλο δρόμο αντίστασης. Στο επόμενο διάστημα η Ευρώπη θα έχει κι άλλες αποσχίσεις και άλλες χώρες θα ακολουθήσουν το Brexit που θα καταγγείλουν αυτή την πολιτική.» Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη