Trending

ΣΔΟΕ: Νέος επικεφαλής

Παρουσία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου, ανέλαβε σήμερα τη Διοίκηση του ΣΔΟΕ ο Σταύρος Θωμαδάκης.

Οι υπουργοί εξέφρασαν την επιθυμία τους να παταχθεί η φοροδιαφυγή και συγκεκριμένα Ευκλείδης Τσακαλώτος τόνισε πως τα «άσχημα νέα» είναι ότι τα έσοδα από την πάταξη της φοροδιαφυγής θεωρούνται "μη παραμετρικά" από τους θεσμούς και δεν συμψηφίζονται στην προσπάθεια απόκλισης τον εκάτστοτε δημοσιονομικού κενού. Τα «καλά νέα» από την άλλη είναι «ότι πιάνουμε από τη πάταξη της φοροδιαφυγής θα μας βοηθήσει στη μείωση των φορολογικών συντελεστών και την υλοποίηση του κοινωνικού μας προγράμματος».

«Θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να εκτελέσω τα καθήκοντά μου», είπε ο κύριος Θωμαδάκης. «Η παρουσία και μόνο σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας εκπέμπει το μήνυμα ότι το ΣΔΟΕ θα συνεχίσει να υπάρχει και να εργάζεται. Κάτω από αντίξοες συνθήκες οι εργαζόμενοι του ΣΔΟΕ το κράτησαν δυνατό. Είσαστε μαχητές και θα τα καταφέρουμε. Στο τέλος θα είμαστε νικητές. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε να υπάρχει ούριος άνεμος στα πανιά μας». Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη