Trending

Σε εξέλιξη μεγάλη επένδυση της Chipita στην Ινδία

Η μεγαλύτερη εταιρεία παρασκευής μπισκότων της Ινδίας η Britannia Industries προσκάλεσε την Chipita σε μια κοινοπραξία που στόχο έχει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας ταχύτατα αναπτυσσόμενης αστικής αγοράς στην Ινδία.

«Υπογράψαμε μη δεσμευτικό MOU και εργαζόμαστε προς την επισημοποίηση μιας κοινοπραξίας. Βλέπουμε τεράστια επέκταση μέσω αυτής της συνεργασίας, αφού οι κατηγορίες είναι εξαιρετικά επεκτάσιμες και αποτελούν προϊόντα-γέφυρα μεταξύ των μπισκότων, των σοκολατών και των φρέσκων αρτοποιημάτων, σε ανταγωνιστικές τιμές», δήλωσε στους Economic Times ο γενικός διευθυντής της Britannia, Varun Berrry, ενόψει της επίσημης ανακοίνωσης, η οποία αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες.

Η εταιρεία που κατασκευάζει τα μπισκότα Good Day και Tiger πιθανότατα θα κατέχει το πλειοψηφικό ποσοστό στην κοινοπραξία, η οποία θα αφορά αρχική παρασκευαστική επένδυση ύψους περίπου 11 εκατ. δολαρίων για τη δημιουργία εργοστασίου.

Ο κ. Berry δήλωσε πως η Britannia θα δημιουργήσει εγκαταστάσεις δίπλα στις υφιστάμενες μονάδες της, προκειμένου να βελτιστοποιήσει το κόστος των logistics και να ενισχυθεί στην αλυσίδα προμηθειών και στα δίκτυα διανομής. euro2day.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη