Trending

Συνάντηση επενδυτών στην Αθήνα για startups: "The story of Jeremie funds in Greece: Lessons learned”

Στην Αθήνα συναντιούνται οι Έλληνες επενδύτες στον χώρο της τεχνολογίας και της καινοτομίας με πρωτοβουλία του Europe Direct του Δήμου Αθηναίων και την υποστήριξη της Orama Group.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Europe Direct του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου (ώρα:5μμ), με αφορμή την προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από ελληνικά Venture Capital funds, για το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο που θα αντικαταστήσει το πρόγραμμα Jeremie. 

Στόχος μέσα από την εκδήλωση “The story of Jeremie funds in Greece: Lessons learned” είναι να γίνει ένας πρώτος απολογισμός των δράσεων των ελληνικών Jeremie Funds και του τρόπου που ενίσχυσαν το εγχώριο startup οικοσύστημα.

Η εκδήλωση αποτελείται από δύο πάνελ ανοιχτής συζήτησης. Το πρώτο αποτελείται από εκπροσώπους όλων των Jeremie Funds, που θα εξηγήσουν το "πού" επένδυσαν και γιατί. Ενώ, το δεύτερο θα εστιάσει σε πετυχημένα case studies που ενισχύθηκαν από τα Jeremie Funds.

Την εκδήλωση συντονίζει η επικεφαλής του Europe Direct, Ελέαννα Θεωνά, ενώ εκ των εισηγητών είναι ο ιδρυτής της Orama Group, Ορέστης Ματσούκας και ο επικεφαλής του Operational Programme "Digital Convergence", Εμμανουήλ Γιαμπουράς.

Εισιτήρια: https://goo.gl/tuhnBU
Facebook Event: https://goo.gl/CSFjHP Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη