Trending

Αδ.Γεωργιάδης: Το σκάνδαλο Κοσκωτά κόστισε 10 δισεκ. δραχμές, τα δάνεια Καλογρίτσα 30 δισεκ. δραχμές

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι το σκάνδαλο Κοσκωτά ωχριά μπροστά σε αυτό της Τράπεζας Αττικής. 

«Το σκάνδαλο Κοσκωτά κόστισε 10 δισεκ. δραχμές, τα δάνεια Καλογρίτσα 30 δισεκ. δραχμές… Μιλάμε για έναν κύριο ο οποίος πήρε δάνεια ύψους 100 εκατ. ευρώ με τα πιο χαμηλά επιτόκια που έχει φανταστεί ποτέ Έλληνας, με 2,75%, κι όχι μόνο αυτό, ζητά και καινούργιο δάνειο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι ο κ. Καλογρίτσας δεν θα είχε αναγκαστεί να παρουσιάσει τα βοσκοτόπια στη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών χωρίς την παρέμβαση της ΤτΕ, και για το λόγο αυτό στοχοποιήθηκε και ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Γιάννης Στουρνάρας.

«Είναι δυνατόν να βγαίνει και να μιλάει στη Βουλή για διαπλοκή ο Τσίπρας; σπάσανε σε κομμάτια την Πατρών – Πύργου για να έχει δυνατότητα συμμετοχής στα έργα ο κ. Καλογρίτσας, αλλά δεν έχει χρήματα για να κάνει τα έργα και ζητεί πάλι δάνειο!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Επιτέθηκε επίσης στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «ο Τσίπρας απαντούσε στον Λεβέντη, σε έναν πολιτικό αρχηγό, ο Μητσοτάκης ήταν απών, είχε και μικρό πρόβλημα υγείας, και έβριζε τον Μητσοτάκη… Ποιος αξιοπρεπής άνθρωπο επιτίθεται σε έναν δικαιολογημένως απόντα; Μανία και ψύχωση δείχνει αυτό».

«Μας κυβερνούν λασπολόγοι και ασήμαντα ανθρωπάκια» δήλωσε με αφορμή και τον Παύλο Πολάκη, για τον οποίο εκτίμησε ότι από πίσω του βρίσκεται ο κ. Τσίπρας. «Ο πρωθυπουργός έκανε τριήμερο αποκριάς με τον κ. Πολάκη. Ποιος άνθρωπος κάνει παρέα που λασπολογεί τους αντιπάλους του χωρίς στοιχεία;» διερωτήθηκε.

«Είναι ο κολλητός του Τσίπρα… έχουν εξαφανίσει τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό που είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη