Trending

"Αναβρασμός" στη Νέα Δημοκρατία - Ζητούν παραίτηση Κ.Μητσοτάκη

"Φωτιά" στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκαλούν οι αντιδράσεις ομάδας αυτοαποκαλούμενων ως «Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή» στο Facebook.

Η ομάδα αυτή ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καταθέσει πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής ώστε να αποδοθούν ευθύνες για την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια. Τονίζεται ταυτόχρονα πως αν δεν το πράξει, τότε θα πρέπει να παραιτηθεί από απόψε το βράδυ.

Αναφέρει συγκεκριμένα ο «Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή»

«Όταν η ίδια η Νέα Δημοκρατία τους δίνει το δικαίωμα, αυτοί θα λένε.

Το θέμα είναι αν η βλακεία της ηγεσίας, αν το μειωμένο IQ του προέδρου και των συμβούλων του, τους δίνει το δικαίωμα αυτό ή αν οι ''υποχρεώσεις'' της, δεν της επιτρέπει να τους το κόψει.

Και έτσι, φωνάζει ο κλέφτης.

Αναρωτήθηκε το μωρό της διαπλοκής, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο μελλοντικός κυβερνητικός εταίρος μας αν κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές, με αφορμή την εξεταστική για την υγεία, πότε θα γίνει εξεταστική και για τον Καραμανλή.

Και εδώ πλέον για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, είναι μονόδρομος.

Ή τη Δευτέρα πρωί-πρωί θα πάει στη Βουλή και θα καταθέσει πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής, για το πώς μπήκαμε στα μνημόνια και την απονομή ευθυνών, ή αν έχει έστω και λίγο τσίπα επάνω της, θα πρέπει να παραιτηθεί από απόψε το βράδυ.

Η Καραμανλική πτέρυγα είναι αυτή που απαιτεί από το 2012 τη σύσταση μιας τέτοιας εξεταστικής.

Και δεν θα επιτρέψουμε στους εγκληματίες, τους εθνοπροδότες του ΠΑΣΟΚ να μας κουνάνε το δάκτυλο.

Αν η σημερινή ηγεσία του κόμματος, είναι κατώτερη των περιστάσεων, δεν αξίζει να ηγείται.

Αν έχει κάνει συμφωνίες, πολύ δε περισσότερο, αν κι αυτή έχει βάλει το δακτυλάκι της στο μέλι, δεν θα απολογηθούμε εμείς γι΄ αυτούς, ούτε και θα πληρώσει όλη η Νέα Δημοκρατία τον λογαριασμό.

Το θέμα αυτό όμως θα τελειώσει εδώ.

Διορία ως τη Δευτέρα.

Τέλος στην ανοχή». Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη