Trending

Athens Startup Weekend University 2017

Το φετινό Athens Startup Weekend University 2017 θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως την Κυριακή 2 Απριλίου στο Impact Hub Athens όπου φοιτητές από όλα τα ελληνικά Πανεπιστήμια, θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια συναρπαστική εμπειρία.

Οι συμμετέχοντες μέσα σε 54 ώρες θα μπορέσουν να έρθουν πιο κοντά στην υλοποίηση της ιδέας τους, με την καθοδήγηση εξειδικευμένων μεντόρων από μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες εταιρείες.

Εκτός αυτού, θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ορισμένα από τα βραβεία, όπως χώρο στέγασης και πρόσβαση σε δεκάδες υπηρεσίες, που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να κάνουν πιο γρήγορη την ανάπτυξη της δικής τους εταιρείας.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις συμμετοχής;

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φοιτητές και πρόσφατα απόφοιτοι, χωρίς απαραίτητα να έχουν κάποια δική τους επιχειρηματική ιδέα ή ομάδα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτουν διάθεση και ενέργεια να δουλέψουν και να καταφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα με την ομάδα τους, την οποία θα διαμορφώσουν την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης. 

Οι συμμετέχοντες, που διαθέτουν κάποια ιδέα, δεν έχουν συγκεκριμένους περιορισμούς ως προς τη μορφή της ιδέας τους. Η ιδέα μπορεί να αφορά την δημιουργία startup σχετικά με κάποια υπηρεσία, εφαρμογή ή προϊόν.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα επιχειρήσεων που αναδείχθηκαν από τις 3 προηγούμενες διοργανώσεις και αναπτύσσονται μέχρι και σήμερα είναι οι Glovo-Ethelon (2012), 100mentors (2013), Parky (2015) και Xbots (2015).

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Athens Startup Weekend University 2017 στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης και κλείστε το εισιτήριο σας! Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη