Trending

Ετοιμάζεται εκπτωτικό χωριό στο κέντρο της Αθήνας

Ένα νέο εκπτωτικό χωριό ετοιμάζεται από τον Όμιλο Χαραγκιώνη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο χώρο του εμπορικού κέντρου Capitol. 

Όπως δήλωσε ο Θεόδωρος Χαραγκιώνης, εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου, στην Ημερησία:

"Στόχος μας είναι να λειτουργήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο. Θα χρειαστούν να γίνουν κάποιες πρόσθετες επενδύσεις, ύψους μεταξύ 800 χιλ. ευρώ και 1 εκατ. ευρώ για να καταστεί κατάλληλο το ακίνητο για τη χρήση που θέλουμε. Δεν σας κρύβω όμως ότι οι έμποροι είναι επιφυλακτικοί λόγω της κακής πορείας στο τελευταίο τρίμηνο του περασμένου έτους. 

Αυτό μπορεί να μεταθέσει την έναρξή του, το 2018. Το ενδιαφέρον πάντως είναι πολύ μεγάλο. Υπάρχουν μεγάλες εταιρείες που θεωρούν πως το κέντρο μας είναι στρατηγικά τοποθετημένο μεταξύ της πλούσιας και της φτωχής Αθήνας, και θα μπορέσει να προσελκύσει αρκετό κοινό. Ήδη, έχουμε κάνει επαφές με τους ενδιαφερόμενους και έχουμε υπογράψει αρκετές συμβάσεις μίσθωσης. Επιδιώκουμε, όταν ξεκινήσει η πληρότητα να αγγίζει το 100%. Όσον αφορά στη δυναμικότητά του θα είναι 50 καταστημάτων, τα οποία θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού." Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη