Trending

Πρόσκληση στο FabSpace 2.0 Open Day #Entrepreneurship στο Μαρούσι

Tο Corallia του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά συντονιστής του si-Cluster και μέλος του Copernicus Relay και τo Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ) της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και μέλος του Copernicus Academy, σας προσκαλούν στο FabSpace 2.0 Open Day #Entrepreneurship, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στο α2-innohub στο Μαρούσι.

Το πρόγραμμα FabSpace 2.0 στοχεύει να κινητοποιήσει τους φοιτητές, τους επαγγελματίες και οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο πολίτη γύρω από θέματα διαστημικής τεχνολογίας και συγκεκριμένα γεωπαρατήρησης (Earth Observation) και να τους διασυνδέσει με πλήθος εργαλείων και δεδομένων που μπορούν να αξιοποιήσουν για να υλοποιήσουν τη δική τους επιχειρηματική ιδέα ή προϊόν.
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά πώς τα δεδομένα παρατήρησης της γης μπορούν να σας προσφέρουν προοπτικές και λύσεις που δεν φανταζόσασταν μέχρι σήμερα. Δεν χρειάζεται να είσαστε ειδικός στην Παρατήρηση Γης – μπορεί αυτό να είναι και το πλεονέκτημα σας!

Δείτε το (προσωρινό) Πρόγραμμα της εκδήλωσης και δηλώστε συμμετοχή δωρεάν. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη