Trending

Μια ελληνική startup στη λίστα Inc.com 5000 Europe

Η λίστα Inc.com Europe ξεχωρίζει κάθε χρόνο τις πιο επιτυχημένες ευρωπαϊκές εταιρείες. Κατά καιρούς, οι λίστες του Inc.com έχουν κατά καιρούς αναδείξει εταιρίες όπως Microsoft, Timberland, Vizio, Intuit, Facebook, Oracle, Sweden Mobilephones και Widespace. Στη φετινή λίστα, η ελληνική Aqurance, με ρυθμό ανάπτυξης 474% κατοχύρωσε τη θέση #1573.

Η Aqurance είναι εταιρία παροχής συμβουλευτικών και τεχνολογικών υπηρεσιών για την παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία με γραφεία σε Λονδίνο, Αθήνα και Κωνσταντινούπολη. Νεοφυής, με εξαιρετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, διαχειρίζεται εργαλεία υψηλής τεχνολογίας μέσα από στρατηγικές συμμαχίες με παγκόσμιους ομίλους λογισμικών, παρέχοντας digital υπηρεσίες για την ενίσχυση των πωλήσεων των φαρμακευτικών εταιριών. Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Διονύσης Νικολόπουλος.

Δημιουργήθηκε από μια ομάδα ήδη έμπειρων στελεχών με προϋπηρεσία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών στην φαρμακευτική αγορά. Με όραμα την επιτυχία και αποτελεσματική υποστήριξη του πελάτη, η Aqurance εξειδικεύεται σε CRM, CLM, έρευνα αγοράς και Analytics. Ιδρύθηκε στο τέλος του 2011 σημειώνοντας ραγδαία ανάπτυξη, ενώ παράλληλα έχει διακριθεί σε διεθνούς φήμης βραβεία και θεσμούς. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη