Trending

Ο Γ. Τράγκας αποκαλύπτει για το "κούρεμα" των καταθέσεων και τις γερμανικές "ψευδαισθήσεις"

Με αφορμή τη σημερινή επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας αναφέρθηκε εκτενώς στη "γερμανική υποδούλωση" της Ελλάδας.

Όπως είπε χθες στα Παραπολιτικά 90,1 FM: «Η ευρωπαϊκή βία μεγαλώνει. Οι Γερμανοί θέλουν να παραμείνει η πολιτική σκηνή μας υπόδουλη και ο λαός μας κατεχόμενος. Εκβιάζουν και ζητάνε να ψηφίσει τα μέτρα υποταγής, δουλείας και φοροαφαίμαξης και η ΝΔ. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν πάλι σε ετυμηγορία του ελληνικού λαού για τη διαχείριση της τύχης του… Όσα και να υπογράψουμε. Όσα και εάν τους δώσουμε, είναι ειλημμένη η απόφαση να μας ξεζουμίσουν και να μας πετάξουν έξω από την ευρωζώνη.

Είναι ολοφάνερο πλέον το σχέδιό τους και το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό, είναι πολιτικό. Οδηγούν τη χώρα σε πλήρη αφυδάτωση, συρρίκνωση και διαμελισμό. Ούτε όλα μαζί τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να είμαστε, δεν θα μπορούσαμε να δίνουμε τέτοια πλεονάσματα και να έχουμε στοιχειώδες κράτος. Όσα και εάν πάρουν θα θέλουν και άλλα. Είναι το τέλος των ψευδαισθήσεων, όλων των ανόητων φιλογερμανών και φιλοευρωπαϊστών, που πίστευαν ότι το πρόγραμμα των Ευρωπαίων ήταν βάρκα σωτηρίας για τη δυστυχισμένη χώρα».

Στης Ρώμης τα στενά… 
Συνέχισε ο γνωστός δημοσιογράφος: «Κυρίες και κύριοι, οι Γερμανοί είναι αποφασισμένοι να κάψουν την Ελλάδα, όπως στο δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά να την διαμελίσουν. Όποιος δεν το βλέπει χρειάζεται επειγόντως τον καθηγητή Γεωργαρά και άλλους σπεσιαλίστες οφθαλμίατρους που διαθέτει η χώρα. Ο μειλίχιος σοσιαλιστής Γκάμπριελ προειδοποίησε την Αθήνα, ότι ακόμα και εάν εκλεγεί ο Σουλτς δεν πρόκειται να αλλάξουν τα πράγματα. Και το ΔΝΤ σύμφωνα με όσα γράφουν ξένες και ελληνικές εφημερίδες προειδοποίησε τον κο Μητσοτάκη ότι θέλει μία υπογραφούλα σε όλα τα μέτρα που πρόκειται να ψηφιστούν.

Ήδη φίλοι μου, πασίγνωστοι Γερμανοί δημοσιογράφοι, διευθυντές μεγάλων γερμανικών εφημερίδων, αποφαίνονται ότι δεν πρόκειται να μείνουμε πολύ στο ευρώ. Είτε τώρα, είτε αύριο, είτε μεθαύριο θα φύγουμε.

Ο πρωθυπουργός εμμένει στο αίτημα να συμπεριληφθεί στο τελικό κείμενο της διακήρυξης στη Ρώμη αναφορά στο κοινωνικό και εργασιακό κεκτημένο της Ευρώπης, συνδέοντας έτσι το περιεχόμενό της, με τη διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους των δανειστών. Δεν πρόκειται όμως, όπως μαθαίνω, και αυτή η αντίδραση να φέρει κανένα αποτέλεσμα και μάλλον θα αποδείξει ότι είναι πλήρως απομονωμένος. Και στην αιώνια πόλη δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παραδώσει την εξουσία και ότι είναι αποφασισμένος να είναι αυτός που θα οδηγήσει την Ελλάδα, έξω από τα μνημόνια».

Στη συνέχεια τόνισε: «Είναι ντροπή και είναι ντροπή επαναλαμβάνω, οι συνάδελφοί μου να ενισχύουν τις φιλοευρωπαϊκές ψευδαισθήσεις, ενισχύοντας εμμέσως πλην σαφώς την άποψη, ότι μπορούμε να επιβιώσουμε με πορεία πάνω στις μνημονιακές ράγες.
Τόσο η κυβέρνηση όσο και οι οικονομικοί παράγοντες, το υπάρχον βαθύ κράτος στην Ελλάδα, γνωρίζει ότι οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι δανειστές έχουν στόχο να κουρέψουν τις εναπομείνασες καταθέσεις στις τράπεζες, τις οποίες έχουν υπό πλήρη έλεγχο.

Δεν υπάρχει τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα. Ήδη δυσχέραναν την αποστολή εμβασμάτων. Πάμε ολοταχώς σε κούρεμα καταθέσεων. Κάποιος που θα πει ότι αυτά είναι εκβιαστικά για να υπογράψουν όλοι μαζί τα μέτρα, μπορεί να έχει δίκιο αλλά κάθε 3 ή 6 μήνες θα ζητάνε και άλλα. Επομένως οι ανόητοι των Αθηνών θα καταλάβουν ότι από την αρχή δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Έδωσαν τη χώρα, έδωσαν την οικονομία, έδωσαν την αξιοπρέπειά μας.

Είχε δίκιο ο Τσίπρας που είπε ότι το πρώτο δάνειο που μας δόθηκε ήταν για τις τράπεζες και όχι για να σωθεί ο λαός. Όπως ήταν σωστή και η παρατήρησή του για τα ανόητα και σεξιστικά σχόλια του Ολλανδού Ντάισελμπλουμ».

Στον κόσμο των ψευδαισθήσεων
Αναλυτικά είπε ο Γιώργος Τράγκας: «Γιατί επιμένουν σε αυτή την πορεία και σε αυτό το πρόγραμμα και σε αυτή την εξευτελιστική και απάνθρωπη δουλεία, όταν ο κος Τομσεν του Ταμείου λέει ότι η Ελλάς για να φτάσει στο προ κρίσης ΑΕΠ, θα περάσουν 20 χρόνια.

Ας δούμε λοιπόν μετά το σάρωμα των ψευδαισθήσεων τι φαίνεται μπροστά μας.
Εάν τα υπογράψουμε όλα, εννοώ τα 3,6
Εάν φακελώσουμε όλους τους Έλληνες και επιβάλλουμε περιουσιακό φόρο
Εάν επιδιώξουμε τα πλεονάσματα των Γερμανών
Εάν απελευθερώσουμε τις απολύσεις
Εάν απορρυθμίσουμε περισσότερο την αγορά μας
Κάνοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ μεταρρυθμίσεις…
Εάν παραδώσουμε στους Γερμανούς όλο τον ενεργειακό πλούτο της χώρας
Εάν τους δώσουμε τη ΔΕΗ και τις πρωτότοκες θυγατέρες μας και τις γυναίκες μας, δεν θα έχουμε καλύψει τις ανάγκες των Ούννων, αλληλέγγυων εταίρων. Σε 3 ή 6 μήνες θα ζητήσουν και άλλα.

Οι τράπεζες είναι κουφάρια. Μεγάλα κουφάρια. Κανείς πλέον δεν θέλει να βάλει ούτε ένα ευρώ αποταμίευση. Είναι σε ασφυκτική κατάσταση. Έχουμε νέα αύξηση του ELA κατά 400 εκατ. Ευρώ.

Όλοι οι επιχειρηματολογούντες να υπογράψει η χώρα ταχύτατα όσα θέλουν οι Γερμανοί γράφουν ότι η καθυστέρηση στην αξιολόγηση, στραγγίζει την οικονομία και οδηγεί σε νέα ανακεφαλαιοποίηση και κούρεμα καταθέσεων.

Δεν λένε όμως ότι το κούρεμα θα γίνει οπωσδήποτε γιατί οι ελέγχοντες τις τράπεζες πλέον, οι ξένοι, οι Γερμανοί για να τις ανακεφαλαιοποιήσουν κάποια στιγμή, οσονούπω θέλουν τα λεφτά των καταθετών». crashonline.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη