Trending

Το PJ Tech Catalyst της Τρ. Πειραιώς χρηματοδότησε τη Vyra

Περαιτέρω ώθηση στην ανάπτυξη των υπηρεσιών που προσφέρει η νεοσύστατη Vyra.com δίνει η χρηματοδότηση που έλαβε από το Fund PJ Tech Catalyst καθώς και την  εταιρεία Driin Holdings.

Η Vyra.com είναι η πρώτη ελληνική πλατφόρμα online εκμίσθωσης σκαφών αναψυχής, και προσφέρει ιστιοπλοϊκές διακοπές στις 6 μεγάλες αγορές της Μεσογείου (Ελλάδα, Τουρκία, Κροατία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία). Διαθέτει παραπάνω από 9500 επιλογές σκαφών και επιτρέπει την εκμίσθωση με διαδικασίες εύκολες, γρήγορες και σε προσιτές τιμές για όλους.

Ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2015 και λάνσαρε την ηλεκτρονική πλατφόρμα της τον Ιανουάριο του 2016. Η κράτηση υλοποιείται πολύ γρήγορα και εύκολα σε μόνον 3 απλά βήματα: Επιλογή προορισμού και σκάφους, εισαγωγή προσωπικών στοιχείων και πληρωμή online.

Το Piraeus Jeremie Tech Catalyst Fund, το Venture Capital επενδυτικό ταμείο που έχει δημιουργήσει η Τράπεζα Πειραιώς με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων υπό το σχήμα JEREMIE, αγκάλιασε τα επιχειρηματικά σχέδια της Vyra.com και θα αποτελέσει τον αρωγό στα επόμενα βήματα της εταιρείας όπως το άνοιγμα νέων αγορών, το development νέων τεχνολογικών εφαρμογών στην πλατφόρμα και την δημιουργία νέων πακέτων που θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες της. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη