Trending

Προκήρυξη βραβείων ΕΒΕΑ για startups

Γράφει η Agnes L.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής προκηρύσσουν τα βραβεία Athens Startup Awards για καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις.

Με τα βραβεία αυτά το Ε.Β.Ε.Α. και η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο των κοινών σκοπών τους για την προαγωγή της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και της απασχόλησης, επιδιώκουν να ενισχύσουν το δημιουργικό πνεύμα και τις δεξιότητες που σχετίζονται με το επιχειρείν των νέων ανθρώπων και να ανταμείψουν τη συνεπή και συνεχή προσπάθειά τους με την οποία αποδεικνύουν ότι η οικονομική κρίση δε μπορεί και δεν πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο στην επιχειρηματική ανάπτυξη.

Τα κριτήρια αξιολόγησης διακρίνονται σε τρεις (3) κύριες ομάδες:
• Επιχειρηματική Ιδέα, με ειδική βαρύτητα 40% 
• Επιχειρηματική Ομάδα, με ειδική βαρύτητα 30%, • Σχέδιο Αξιοποίησης Επιχειρηματικής Ιδέας, με ειδική βαρύτητα 30%,

Στις νεοφυείς επιχειρήσεις που θα διακριθούν θα απονεμηθούν τρία χρηματικά βραβεία που θα συνοδεύονται από τιμητικό πάπυρο. 
1ο Βραβείο 10.000 €
2ο Βραβείο 5.000 €
3ο Βραβείο 3.000 €

Οι νεοφυείς επιχειρήσεις θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την υποψηφιότητά τους, μέχρι και την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, στο www.THEAthensincube.gr, υπεύθυνη κα Χ. Κουντουριώτη τηλ. 211-1036905, email: info@theathensincube.gr Η απονομή των βραβείων θα γίνει σε επίσημη τελετή. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη