Trending

Βρέθηκε ο οδηγός του μυστηριώδους Audi R8 στο δυστύχημα με την Porsche

Οι ειδήσεις σχετικά με το μοιραίο δυστύχημα του οδηγού της Porsche Γιώργου Βακάκη που στοίχισε τη ζωή σε τόσους ανθρώπους συνεχίζουν να εμφανίζονται.

Αυτή τη φορά βγήκε στη δημοσιότητα και έκανε δηλώσεις ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και νυν παίκτης της Κυπριακής Ομόνοιας Σίλβα Κλειτον, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ο οδηγός του μυστηριώδους Audi R8 που ανέφερε ο πατέρας της οικογένειας που ξεκληρίστηκε.

«Λίγο νωρίτερα. Αν έφτανα λίγα λεπτά νωρίτερα στο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού για να πάω στην τουαλέτα, το αμάξι μου θα ήταν στο σημείο και θα ήμουν εγώ. Πάνω μου θα έπεφτε η Porsche». δηλώνει ο ποδοσφαιριστής.

«Πήγαινα στη Λάρισα. Πέρασα από το σημείο του τροχαίου και είδα φωτιά. Εκεί είναι ένα σημείο που έχει τουαλέτες. Ήθελα να σταματήσω να πάω στην τουαλέτα αλλά είδα φωτιά. Μόλις πλησιάζω, βλέπω να έχει φωτιά, δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα και προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί Δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε συμβεί κάποιο ατύχημα. Αυτοκίνητο δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή».

«Είδα έναν άνθρωπο να ψάχνει μέσα στις φωτιές και πλησίασα να τον ρωτήσω αν θέλει κάτι. “Θέλεις κάποια βοήθεια;” του είπα. “Να φέρω τον πυροσβεστήρα;” Και ο άνθρωπος μου είπε ακριβώς αυτό “Τι να μου φέρεις; Είναι η γυναίκα μου και το παιδί μου εκεί μέσα…”. Τι να πω; Εγώ έχω παιδί στην ίδια ηλικία με το δικό του και αμέσως το μυαλό μου πήγε εκεί… Έμεινα εκεί πέντε λεπτά και έβλεπα τι γινόταν. Μαζί ήταν και άλλα άτομα που έβλεπαν».

Παρά το γεγονός ότι ο Υπάτιος Πατμάνογλου ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του ότι μπορεί το Audi R8 και η μοιραία Porsche να έκαναν κόντρες, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από την έρευνα των Αρχών. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη