Trending

Χωρίζουν Παύλος Βαρδινογιάννης και Τζίνα Αλιμόνου

Νέο ηχηρότατο διαζύγιο για την Αθηναϊκή κοινωνία. Μετά από δέκα χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά ο εφοπλιστής Παύλος Βαρδινογιάννης παίρνει διαζύγιο από την ηθοποιό και πρώην μοντέλο Τζίνα Αλιμόνου.

Το ζεύγος Βαρδινογιάννη οδηγείται στις δικαστικές αίθουσες, καθώς ο Παύλος Βαρδινογιάννης θέλει να πάρει τα παιδιά μαζί του στην Αμερική και να μείνουν μόνιμα εκεί.

Η μετοίκηση του ζευγαριού μαζί με τα παιδιά τους προ διετίας στο ειδυλλιακό Κονέκτικατ των ΗΠΑ, τελείωσε το περασμένο φθινόπωρο και πλέον είχαν συμφωνήσει σαν βάση τους την Αθήνα.

Η είδηση του διαζυγίου επιβεβαιώθηκε στην πρώην σχολή Ευελπίδων , όπου σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, ο Βαρδινογιάννης κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της συζύγου του.

Η Τζίνα Αλοιμόνου,  μόλις επέστρεψε από την Αμερική έκανε κρυφές συναντήσεις με δικηγόρους για να ζητήσει γνώμη για το πως μπορεί να χειριστεί την συγκεκριμένη κατάσταση όσο πιο λεπτά γίνεται… Φυσικά αυτό δεν έμεινε για πολύ κρυφό και το ζευγάρι ήρθε σε οριστική ρήξη! Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε στο δικαστήριο : 

«Θέλει να πάρει τα παιδιά στην Αμερική! Κοιτάξτε, πριν κάποια χρόνια είχαμε μετακομίσει δοκιμαστικά στην Αμερική. Συγκεκριμένα στο «Κονέκτικατ». Τον Ιούλιο επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Εγώ έπρεπε έτσι κι αλλιώς, αφού εκεί ήμουν σαν τουρίστας. Με την επιστροφή μας μείναμε 1,5 μήνα προσωρινά σε ξενοδοχείο της οικογένειας και μετακομίσαμε τελικά στο σπίτι στην Εκάλη. Δήλωσα στον σύζυγο μου ότι θα ήταν ωφέλιμο για τα παιδιά να μείνουμε στην Ελλάδα φέτος και σε κάθε περίπτωση εγώ έπρεπε και ήθελα να είμαι κοντά στους γονείς μου. Του πρότεινα να το συζητήσουμε ξανά του χρόνου! Εκείνος δεν το δέχεται και γι’αυτό τον λόγο έχουμε φτάσει εδώ.. Εγώ προτίθεμαι, αν υπάρχει καλό κλίμα, να πηγαίνουμε με τα παιδιά όλες τις γιορτές, Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι. 

Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει καλό κλίμα. Στα δύο χρόνια που βρισκόμαστε εκεί, δούλευε στις 5 το πρωί γιατί έπρεπε να είναι σε επαφή με Ελλάδα. Δύο χρόνια μετά κάνει απλά κάποιες συζητήσεις. Δεν έχει επαγγελματική υποχρέωση εκεί. Εγώ δεν είμαι σε θέση, και το γνωρίζει, να εξασφαλίσω κατοικία στα παιδιά μου!«, ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην αίθουσα του δικαστηρίου…   
Αποτέλεσμα εικόνας για αλιμονου βαρδινογιαννης χωρισμος

Η Τζίνα Αλοιμόνου εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ενώ τον κ.Βαρδινογιάννη τον εκπροσωπούσε ένας σημαντικός αριθμός δικηγόρων, αφού εκείνος λείπει στο εξωτερικό…

Η δίκη τους ήταν προτελευταία στην σειρά για να εξασφαλίσουν μία άδεια αίθουσα και να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα…

Αμφότεροι οι πρωταγωνιστές κρατούν το στόμα τους κλειστό και ελάχιστοι πολύ δικοί τους άνθρωποι γνωρίζουν για την κρίση και τα μαύρα σύννεφα στον γάμο τους.

Έναν γάμο που συζητήθηκε έντονα όταν έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2006, στο ειδυλλιακό Island, με καλεσμένους ηχηρά ονόματα του επιχειρείν… pronews.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη