Trending

Αγρια κόντρα Κ.Ζουράρι - Ολυμπιακού


Στά άκρα ωθείται η κόντρα του Υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι με τη Διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ο Κ.Ζουράρις - γνωστός φίλος της ομάδας του ΠΑΟΚ- έχει ασχοληθεί κατά καιρούς με τον Ολυμπιακό. Προσφάτως, βρέθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, εκεί όπου είπε ένα σύνθημα του “δικέφαλου του Βορρά” για τους “ερυθρόλευκους”.

Η απάντηση από πλευράς του Ολυμπιακού ήρθε μέσω του Κώστα Καραπαπά, μέσω ενός αιχμηρού ποσταρίσματος.

Σε νέες του δηλώσεις στον “Arena FM”, ο κ. Ζουράρις εμφανίστηκε αμετανόητος, τονίζοντας πως στον ολυμπιακό δεν έχουν χιούμορ και τονίζοντας πως “έχουν ταλέντο στο να κλέβουν παιχνίδια 30 χρόνια τώρα”.

Ο κ. Ζουράρις είπε, μεταξύ άλλων, στον Arena fm:

«Τα συνθήματα που βγάζουν στην εξέδρα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι απλούστατα αριστουργήματα για ανθολόγιο. Το σύνθημα αυτό είναι αριστουργηματικό, το βουντού-βουντού. Ήμουν στην περιοχή του γαύρου σε βαζέλικο κανάλι. Τι να έλεγα;»

«Λογικό είναι να αντιδρούν ο Καραπαπάς και ο Ολυμπιακός. Δεν έχουν το εύρος να δεχτούν την πλάκα. Έχουν ταλέντο στο να κλέβουν παιχνίδια 30 χρόνια. Τα έχω ζήσει τόσα χρόνια. Ούτε ο Λοβέρδος έχει χιούμορ. Καλό παιδί αλλά δεν έχει χιούμορ».

«Ήμουν στο ματς με τον Πανιώνιο που ήμασταν κακοί. Κάτι πρέπει να κάνει ο Ίβιτς να τους ξυπνάει. Τα πρώτα 5 λεπτά κοιμούνται».

«Η ομάδα κατεβαίνει και χάνει στην Αθήνα. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό».

«Ο Τσακαλώτος κατέβαινε από την Ολλανδία 8 χρονών και δεν τον έπαιζαν οι άλλοι αν δεν ήταν ΠΑΟΚ. Έτσι έγινε ΠΑΟΚ».

«Είναι ευάρεστη η πίεση να θες να κάνεις κάποιον ΠΑΟΚτσή. Εμένα με έκανε η γιαγιά μου η Πολίτισσα ΠΑΟΚ».

«Τον έχω συναντήσει τον Ιβάν 2-3 φορές, αλλά όχι κατ’ ιδίαν. Μια χαρά τα πάει. Δεν έχω να του πω τίποτα. Απλά να φροντίσει που ρίχνει τα λεφτά του».

«Ο ελληνικός λαός είναι πρωταθλητής στη σάτιρα. Αν δεν τη καταλάβεις τη σάτιρα τι να πεις. Ας πούμε το “Και μυαλό να είχα πάλι ΠΑΟΚ θα ήμουν”. Αυτοσαρκαστικό και υπέροχο…» Πηγή: crashonline.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη