Trending

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Hack 4All

Σε ενδιαφέρει η επιχειρηματικότητα και θες να αναπτύξεις βιώσιμες λύσεις για τη διευκόλυνσης της καθημερινότητας ανθρώπων με αναπηρία;

Το Hack.4all είναι ένας διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας για λύσεις σε θέματα προσβασιμότητας και ισότητας, που διοργανώνεται παράλληλα με το Career Fair.4all, την Ημέρα Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία και θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου 2017 στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. 

Στην έναρξη του Hack.4all θα οργανωθούν οι συμμετέχοντες σε ομάδες οι οποίες θα αναπτυχθούν με τη καθοδήγηση των έμπειρων μεντόρων που θα παρευρίσκονται στο χώρο, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να εμπνεύσουν τους συμμετέχοντες και να τους βοηθήσουν στη τελική παρουσίαση της επιχειρηματική της ιδέα. Στο τέλος της ημέρας, θα παρουσιαστούν οι ιδέες και η κριτική επιτροπή θα αποφασίσει τους νικητές.

Σε ποιους απευθύνεται: Το Hack.4all απευθύνεται σε όλους όσους έχουν ενδιαφέρον για τον επιχειρηματικό χώρο και ευαισθησία σε θέματα αναπηρίας. Προγραμματιστές, marketers ή οποιοσδήποτε έχει κάποια σχετική ιδέα και πάθος να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο, είτε έχει κάποια έτοιμη ιδέα είτε όχι. 

Πότε και που: 29 Απριλίου 2017, 9.45πμ – 5.30μμ. Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100 Γκάζι, κτίριο INNOVATHENS – Αεριοφυλάκιο 2

Δηλώσεις συμμετοχής στο https://ethelon.typeform.com/to/LeaO5a 

www.hack4all.gr

Διοργάνωση Ethelon, με την υποστήριξη του Kariera.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη