Trending

Έμυ Λιβανίου: Καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης ο επιχειρηματίας πρώην σύζυγός της

Ο επιχειρηματίας Αντώνης Λιβάνιος, πρώην σύζυγος της δημοσιογράφου Έμυς Λιβανίου, καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας επειδή δεν καταβάλει διατροφή στη σύζυγό του για τα παιδιά τους. 

Η πρώην σύζυγός του δημοσιογράφος Έμυ Λιβανίου ήταν εκείνη που τον μήνυσε και σύμφωνα με τους μάρτυρες που κατέθεσαν στο δικαστήριο, ο επιχειρηματίας, μετά το διαζύγιο, ζει μόνιμα στη Γερμανία και διατηρεί εκεί εταιρία που διοργανώνει συνέδρια.

«Ο επιχειρηματίας έχει να δει τα παιδιά του τέσσερα χρόνια», κατέθεσε ο αδελφός της Έμυς Λιβανίου. «Δεν καταβάλει τη διατροφή αλλά χρήματα έχει. Έχει δική του εταιρεία και βλέπουμε στο Ίντερνετ ότι διοργανώνει συνέδρια στο εξωτερικό. Έρχεται στην Ελλάδα και τρώει στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία” ωστόσο, δεν έχει δώσει καθόλου χρήματα στη γυναίκα του για τη διατροφή».

Ως μάρτυρας του κ. Λιβάνιου κατέθεσε ένας φίλος του, ο οποίος υποστήριξε ότι επιχειρηματίας έφυγε στο εξωτερικό διότι αντιμετώπιζε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. «Καταβάλει τα χρήματα για το ιδιωτικό σχολείο των παιδιών του διότι θέλει να διασφαλίσει πως τα παιδιά του θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στο Κολέγιο».

Η ποινή του κ. Λιβάνιου έχει τριετή αναστολή ενώ του αναγνωρίστηκε και ελαφρυντικό καθώς οι δικαστές δέχθηκαν ότι ο επιχειρηματίας κατέβαλε αντί της διατροφής, δίδακτρα των παιδιών στο Κολέγιο Αθηνών. Πρωτόδικα ο κ. Λιβάνιος είχε καταδικαστεί ερήμην. mononews.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη