Trending

Epsilon TV: "Το Μαξίμου ακούει;" με τον Ν.Νικολόπουλο

Ο Νίκος Νικολόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση και στο Epsilon TV με την εκπομπή "Το Μαξίμου ακούει;".

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση:

"Φίλες και φίλοι, 
Και πάλι εδώ στο «Εtv».

Εδώ από όπου ξεκινήσαμε την μεγάλη ανατροπή με όλους εσάς τους πολιορκημένους αλλά ελεύθερους και ασυμβίβαστους πατριώτες. Τώρα τηλεφωνήστε παντού. Διαδώστε την μέρα και την ώρα της εβδομαδιαίας συνάντησής μας.

Κάθε Κυριακή στις 11.30 το βράδυ, θα βάζουμε φουρνέλα…. Θα ανάβουμε φωτιές 
Θα τα λέμε όλα με το όνομα τους. Όπλο στα χέρια μας  η δυνατή φωνή μας. 
Θα ξεσκεπάζουμε τις βρωμιές και τις κλεψιές του κατεστημένου… καθώς και τις λοβιτούρες της εξουσίας. 

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;

Περιμένουμε λοιπόν και  τις δικές σας καταγγελίες στο 6976928299 και στα emails tomaximouakouei@gmail.com και tomaximouakouei@epsilontv.gr

Γιατί εμείς δεν έχουμε χορηγούς 

Γιατί εμείς δεν έχουμε χορηγούς της εκπομπής τους λεμονοστύφτες της «Siemens» και τα καρτέλ της νταβατζηδοκρατίας. Ο δικός μας μέγας «χορηγός» είναι ο λαός, ο «ψαγμένος» τηλεθεατής. Γιατί η αλήθεια δεν έχει χορηγούς και «αφεντικά» και το δίκαιο δεν μπαίνει στην πρέσα των μνημονίων και όλων εκείνων που τα εφαρμόζουν, είτε πρόθυμα, είτε γιατί τους φοβίζει και τους τρομάζει η ηχώ των κελευσμάτων της εν Ελλάδι και στην Ευρώπη Σοϊμπλεκρατορίας.

Ξέρετε ότι, από το ξεκίνημα της πολιτικής μου διαδρομής, έχω ζήσει δύσκολες καταστάσεις κι έχω διατρέξει πολλές ανηφοριές. «Εντός, εκτός και επί τα αυτά» του συστήματος.

Εντός, όταν υπηρετεί το κοινωνικό και δημόσιο συμφέρον, εκτός όταν το καπηλεύεται και επί τα αυτά, όταν καταβάλλονται προσπάθειες για να καλυτερεύσει. Πάντα λειτουργώντας κατά κρίση, άδολα και απροσωπόληπτα.

Σας θέλω, λοιπόν, σε μια αγαστή σύμπραξη. Να στύβουμε και να αναδεικνύουμε την αλήθεια. Να στύψουμε  τον εσμό της κλεπτοκρατίας και την αγέλη των αδηφάγων ολιγαρχών. Να στύψουμε και να ξεμπροστιάσουμε εκείνους που προσβάλλουν, ευτελίζουν, παραλλάσσουν  και διαστρεβλώνουν τις εντολές του λαού.

Δεν έχουμε το «δικαίωμα» της απάθειας, γιατί η Πατρίδα ξεπουλιέται, η Οικογένεια διαλύεται, η Ορθοδοξία βάλλεται και το μέλλον όλων μας καταστρέφεται.

Σας καλώ από την έπαλξη του «Ε», να ενώσουμε το πείσμα μας. Να πολλαπλασιάσουμε τη φωνή-κατακραυγή μας. Να «ξεκουφάνουμε» το σύστημα. Να υποχρεώνουμε κάθε φορά το Μαξίμου, με τον όποιο ένοικό του, να ακούει, να σέβεται και να πειθαρχεί στις εντολές του λαού.  Επίμονα και απαιτητικά. Από τη δική σου δύναμη και φωνή εξαρτάται το παράγωγο του «Ε», η πραγματική Ελπίδα να ξαναφωλιάσει μέσα μας!

Φιλικά
Νίκος Ι. Νικολόπουλος" Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη