Trending

Wind: 10 θέσεις εργασίας για νέους

Δέκα νέους που θα ξεχωρίσουν για το ταλέντο, την προσωπικότητα, τη δημιουργικότητα και το πάθος τους αναζητά να εντάξει μόνιμα στο δυναμικό της η WIND Ελλάς μέσα από την πρωτοβουλία WIND Young Talents – Graduate Trainee Program. Η κατάθεση αιτήσεων ενδιαφέροντος είναι ανοιχτή έως και τις 7 Μαΐου 2017 στο www.windyoungtalents.gr

Αυτή είναι η 2η φορά που η WIND «τρέχει» το WIND Young Talents – Graduate Trainee Program, ένα από τα ελάχιστα αντίστοιχα προγράμματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας για νέους στη χώρα που προσλαμβάνει διψήφιο αριθμό αιτούντων με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου. Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος ξεκίνησε στα τέλη του 2015 προσελκύοντας περισσότερους από 1200 υποψηφίους και ολοκληρώθηκε επιτυχώς στις αρχές του έτους με την τοποθέτηση των δέκα Young Talents στις οριστικές θέσεις ευθύνης τους.

Για άλλη μια φορά, το πρόγραμμα καλεί νέους απόφοιτους μεταπτυχιακού μέχρι 28 ετών, με ελάχιστη ή καθόλου προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία, που φιλοδοξούν να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη καριέρα στη χώρα τους σε έναν από τους σημαντικότερους εργοδότες και μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, όπως είναι η WIND.

Μέσα από ένα ταξίδι 18 μηνών με τακτικά rotations σε οργανωτικές δομές της εταιρείας τα 10 νέα ταλέντα που θα αναδειχθούν από τη διαδικασία επιλογής, θα γίνουν ενεργά μέλη της οικογένειας της WIND αποκτώντας επαγγελματική εξειδίκευση και εμπειρία σε ένα δυναμικό κλάδο.

Στόχος του προγράμματος WIND Young Talents είναι η επένδυση σε πολλά υποσχόμενο δυναμικό για την ίδια την εταιρεία. Ένα δυναμικό νέων ανθρώπων που θέλουμε να αξιοποιήσουμε και να αποτρέψουμε να φύγει στο εξωτερικό και που δε διστάζει να ονειρεύεται και να διεκδικεί ακόμα και σε περιόδους οικονομικής ύφεσης. Την ίδια στιγμή στοχεύουμε στην  καλλιέργεια των αυριανών ηγετών της ελληνικής επιχειρηματικής αγοράς και όχι μόνο.

 Διαδικασία Συμμετοχής στον β’ κύκλο WIND Young Talents

Η συμμετοχή στον β’ κύκλο του προγράμματος ξεκινάει με την αίτηση την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν μόνο ηλεκτρονικά, μέχρι 7 Μαΐου 2017 στο www.windyoungtalents.gr , όπου μπορούν να βρουν και αναλυτικές πληροφορίες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τα στάδια επιλογής που θα ακολουθήσει η εταιρεία.

 Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι η διαχείριση και αξιολόγηση όλων των αιτήσεων θα γίνει από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND μέσω της πλατφόρμας  της Workable. Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να έχουν άμεση επικοινωνία με την εταιρεία για θέματα που αφορούν στην διαδικασία ενώ αυτοί που θα περάσουν από τα κέντρα αξιολόγηση ς θα λάβουν feedback από τη WIND ανεξάρτητα από το αν θα επιλεγούν ή όχι στο επόμενο στάδιο, παίρνοντας έτσι πολύτιμη πληροφορία από έναν μεγάλο εργοδότη για το επαγγελματικό τους προφίλ.

Η διαδικασία επιλογής των 10 νέων Young Talents αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουλίου, οπότε και η WIND θα προσλάβει τα φετινά ταλέντα, τα οποία θα ξεκινήσουν το επαγγελματικό τους «ταξίδι» μέσα στην εταιρεία γνωρίζοντας διαδοχικά όλα τα τμήματα και τις λειτουργίες της. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη