Trending

Γιώργος Τράγκας: Ατμόσφαιρα χαμαιτυπείου στη Βουλή - Το Ελληνικό Game of Thrones

Το επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και του Νίκου Δένδια σχολίασε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά fm, 90,1.

Από το μικρόφωνο του δεν έλειψαν τα σχόλια του για την Χρυσή Αυγή και την αποβολή της, όπως και οι απεργιακές κινητοποιήσεις που παραλύουν τη χώρα.

Ξεκίνησε την εκπομπή λέγοντας: «Κυρίες και κύριοι εν μέσω καταιγιστικών πυρών από όλους τους φορείς της κοινωνίας συνεχίζεται η συζήτηση του νομοσχεδίου που πρόκειται να αφανίσει όπως όλοι εκτιμούν την ελληνική κοινωνία.

Όλοι οι κοινωνικοί φορείς επιτέθηκαν εναντίον της Αριστερής κυβέρνησης, ενώ σε όλη τη χώρα σηκώνονται πανό και κραυγές αποδοκιμασίας εναντίον της.

Ξεπουλάτε και τη μάνα σας είπαν οι εκπρόσωποι των ελευθέρων επαγγελματιών, των δικηγόρων, των μηχανικών, των ενστόλων και των αναπήρων.

Όλη η κοινωνία φώναξε μέσα στο κοινοβούλιο και εκτός κοινοβουλίου: μας εξαπατήσατε, μας κοροϊδέψατε, τι σχέση μπορεί να έχετε εσείς με την Αριστερά.

Ούτε ένας εκπρόσωπος κοινωνικού φορέα δεν υπερασπίστηκε ούτε τα μέτρα, ούτε τα αντίμετρα!»



ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΘΡΟΝΩΝ

 Συνέχισε λέγοντας: «Οι πάντες φωνάζουν σε ολόκληρη τη χώρα που σήμερα παραλύει από τη Γενική Απεργία.

Ουδέποτε στη μεταπολιτευτική ιστορία υπήρξε κυβέρνηση – ακόμη και στα μνημονιακά χρόνια- που να συγκεντρώνει τέτοιο ορυμαγδό επικρίσεων.

Όλοι οι εκπρόσωποι των κοινωνικών φορέων είπαν στη βουλή ότι αυτό το πολυνομοσχέδιο  σκοτώνει την ελληνική κοινωνία, είναι θηριώδες και απάνθρωπο και με αυτό οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως η ηγεσία του δεν έχει κανένα φιλότιμο».

 ΩΔΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Μέσα από το μικρόφωνο των Παραπολιτικών fm 90,1 συμπλήρωσε: «Κυρίες και κύριοι, η χώρα παραδίδεται σιδηροδέσμια από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ στις δυνάμεις κατοχής.

Σήμερα το πρωί οι ένστολοι έχουν αναρτήσει τεράστιο πανό πάνω στο Λυκαβηττό.

Μέσα στη βουλή ατμόσφαιρα κοινοβουλίων Σκοπίων και Νοτίου Κορέας.

Τσαμπουκάδες και επεισόδια από τον Κασιδιάρη, ένταση, περίεργη και αναίτια επίθεση κατά του Δένδια και ο προεδρεύων της Βουλής, Μάκης Μπαλαούρας να φωνάζει: φρουρά….φρουρά….τον φρούραχο….

Όλοι της αντιπολίτευσης την έπεσαν στον Τσακαλώτο φωνάζοντας: παραιτήσου, παραιτήσου.. δεν φοράς παντελόνια!

Ατμόσφαιρα χαμαιτυπείου!

Ατμόσφαιρα καταγωγίου με πολλούς θαμώνες αγράμματους, ημιεγγράμματους, τραμπούκους, τσαμπουκάδες, φασίζοντες που θα ψηφίσουν συμπλεκόμενοι και υποκρινόμενοι ότι σώζουν τον ελληνικό λαό, τη σφαγή της ελληνικής κοινωνίας».

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ

Ο Γ. Τράγκας αναφέρθηκε στη συνέντευξη που έκανε το περασμένο Σάββατο με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής κ. Νίκο Μιχαλολιάκο λέγοντας: «Κυρίες και κύριοι, το περασμένο Σάββατο πήρα μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής τον κο Νίκο Μιχαλολιάκο.

Το πρώτο πράγμα που τον ρώτησα ήταν αν η στάση της Χρυσής Αυγής που επιτίθεται συνεχώς εναντίον της ΝΔ και που και που θυμάται τον ΣΥΡΙΖΑ, αβαντάρει τον κο Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Δεν είχα προλάβει να προγραμματίσω πότε θα παίξει αυτή η συνέντευξη που έγινε με αφορμή ότι η Δίκη της Χρυσής αυγής είναι στον τρίτο χρόνο μάλλον θα τραβήξει πολύ ακόμα, ο κος Κασιδιάρης τα έκανε μπάχαλο στη Βουλή και αποπροσανατόλισε την κοινή γνώμη από την ψήφιση των πλέον σφαγιαστικών μέτρων για τον ελληνικό λαό.

Είδα και ξαναείδα τη σκηνή με τον κο Δένδια.

Ο βουλευτής της ΝΔ δεν προκάλεσε ούτε δευτερόλεπτο τον ομιλούντα Χρυσαυγίτη.

Περνούσε απλά μπροστά του και μάλιστα κοιτούσε αλλού.

Εκτιμώ ότι υπήρχε πρόθεση να γίνει επεισόδιο και αναταραχή στη βουλή. Δηλαδή – κατά τη γνώμη μου – το επεδίωξε ο Κασιδιάρης, απουσία του αρχηγού του.

Και το καυτό ερώτημα είναι: πως ξαφνικά και την κρίσιμη ώρα μιας τέτοιας συζήτησης αντί οι υποτίθεται αντιπολιτευόμενοι χρυσαυγίτες να ασκούν κριτική στο 4ο μνημόνιο να δημιουργούν τέτοια επεισόδια με την αξιωματική αντιπολίτευση που αξιοποιούνται πλήρως από την κυβέρνηση και όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα προπέτασμα αντιδεξιού καπνού.

Γιατί όταν οι τίτλοι εναντίον της Χρυσής Αυγής και των φασιστών στις εφημερίδες και στα κανάλια καπελώνουν τις ομαδικές ανθρωποθυσίες που φέρνει το 4ο μνημόνιο, τότε είναι αυταπόδεικτο ότι η Χρυσή Αυγή δίνει τροφή στην εξυπηρέτηση όλων των υπηρετών του μνημονίου».

Το παρασκήνιο της χθεσινής μέρας στη Βουλή

«Φίλες και φίλοι, αυτά που ακούστηκαν στη βουλή χθες λόγω της απεργίας των ΜΜΕ δεν πέρασαν δυστυχώς στα μάτια και στα αυτιά του ελληνικού λαού.

Όλοι οι εκπρόσωποι των κοινωνικών φορέων που πήγαν να μιλήσουν είπαν στον κο Τσίπρα ότι θέλει να παραδώσει στους ξένους σιδηροδέσμια τη χώρα. Ο κος Κουτσιουμπέλης της ΑΔΕΔΥ υπενθύμισε σε όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το σύνθημα: κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και φώναξε μέσα στη βουλή προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  να μην καμώνονται ότι εκπροσωπούν το σοσιαλισμό, θυμίζοντάς τους όλα τα συνθήματα που τους έφεραν στην εξουσία.

Οι εκπρόσωποι των δικηγόρων και των μηχανικών μίλησαν για εμπαιγμό άνευ ορίων, για θηριώδη πλεονάσματα και περαιτέρω αφαίμαξη εισοδημάτων και για διαρκή λιτότητα.

Για κοροϊδία, προδοσία και εξαπάτηση μίλησαν οι ένστολοι, οι πυροσβέστες, οι λιμενικοί!

Ο εκπρόσωπος των εμπόρων είπε ότι ολοκληρώνεται ένας κύκλος βίαιων παρεμβάσεων και πορευόμαστε προς έναν ακόμη κύκλο βίαιων επιβαρύνσεων.

Τα νέα μέτρα είπε θα πλήξουν τη ραχοκοκαλιά της παραγωγικής βάσης.

Ο εκπρόσωπος των δικαστών μίλησε για την ουσιαστική απελευθέρωση των απολύσεων και για την αντισυνταγματικότητα ορισμένων διατάξεων.

Ενώ υπήρξαν βολές ότι πολλά από αυτά που φέρνει η κυβέρνηση δεν τα έδωσαν οι ξένοι αλλά η τρόικα εσωτερικού, δηλαδή τα μεγάλα συμφέροντα στην Ελλάδα που έχουν στήσει συνεργασίες με τον Τσίπρα και την κυβέρνησή του.

Κυρίες και κύριοι, πιστεύω – και εύχομαι να διαψευστώ – ότι η χώρα οδηγείται σε πλήρη διάλυση.

Και απορώ πραγματικά γιατί οι κυβερνώντες δεν κατανοούν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης με όλη την κοινωνία, όλα τα επαγγέλματα και όλα τα πορτοφόλια -μεγάλα και μικρά- εναντίον τους.

Το γεγονός ότι κάνουν κάποιες δουλειές με κάποιους επιχειρηματίες ή τουλάχιστον δείχνουν πρόθεση να σπρώξουν κάποιους σε κάποιες δουλειές, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να ξαναπάρει μπρος η οικονομία της χώρας.

Δυστυχώς, υπάρχει από την πλευρά των κυβερνώντων ένα πολιτικό νταηλίκι που ουσιαστικά δεν βγάζει πουθενά και μία ολοκληρωτική διάθεση τσαλακώματος των πάντων που θυμίζει αλήστου μνήμης εποχές, μυρίζει αυταρχισμό με κοινοβουλευτικό μανδύα και δεν πρόκειται να φέρει κανένα καλό αποτέλεσμα.

Το να μιλάς συνέχεια για το αμαρτωλό παρελθόν, ναρκοθετώντας με τα μέτρα που παίρνεις το σήμερα και το αύριο πολλών γενεών.

Με το να μιλάς μόνο για τις προηγούμενες κυβερνήσεις και τις αμαρτίες τους και να διώχνεις με τα μέτρα και το ύφος σου, μακριά όλες τις τάξεις της ελληνικής κοινωνίας δεν πρόκειται ποτέ να φέρεις καλύτερες ημέρες, θα διώξεις τους νέους ανθρώπους στο εξωτερικό και θα ροκανίσεις την καρέκλα σου. crashonline.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη