Trending

Η Alibaba διοργανώνει μεγάλη παρουσίαση στην Αθήνα

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών συνδιοργανώνει με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας εκδήλωση, στις 26 Μαΐου 2017 στο ξενοδοχείο KING GEORGE, με τίτλο «Η ALITRIP στην Ελλάδα: ενισχύοντας τον εισερχόμενο τουρισμό από την Κίνα στην Ελλάδα».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η πλατφόρμα ALITRIP της ALIBABA από τον Kai Cui, αντιπρόεδρο της ALITRIP, υπεύθυνο για την αγορά της Ευρώπης, σε 50 κορυφαίες επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά πρακτορεία) και φορείς του ελληνικού τουρισμού και της επιχειρηματικότητας (σύνδεσμοι, επιμελητήρια).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, η έλευση της ALITRIP γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας της ελληνικής κυβέρνησης με την ALIBABA, όπως χαράχθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον ιδρυτή και πρόεδρο της ALIBABA, Jack Ma, τον Ιούλιο του 2016 στην Κίνα. Στόχος της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι η προώθηση του ελληνικού τουρισμού στους Κινέζους τουρίστες.

Στην συνέχεια της παρουσίασης της ALITRIP από τον κ. Cui θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των συμμετεχόντων στην εκδήλωση από Κινέζους παρόχους υπηρεσιών υποστήριξης στην πλατφόρμα ALITRIP. Μέσω αυτών των συναντήσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα μάθουν τις λεπτομέρειες και το κόστος συνεργασίας και προώθησης στην αγορά της Κίνας.

«Με δεδομένο ότι το οικοσύστημα της ALIBABA έχει σήμερα περισσότερους από 500 εκατ. Κινέζους χρήστες και ότι η πλατφόρμα ALITRIP αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες για τον τουρισμό στην Κίνα, ο κοινός στόχος του 1.000.000 Κινέζων τουριστών ετησίως είναι εφικτός σε διάστημα τριετίας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι σήμερα, διεθνώς, οι Κινέζοι τουρίστες αναγνωρίζονται ως οι τουρίστες με τις υψηλότερες δαπάνες ανά ταξίδι, το αποτέλεσμα της εκδήλωσης καθίσταται εξαιρετικά σημαντικό», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πριν από την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κλειστή διευρυμένη συνάντηση εκπροσώπων της ελληνικής κυβέρνησης με την ηγεσία της ALITRIP, με στόχο την πρόοδο των εργασιών που έχουν ξεκινήσει από την συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον ιδρυτή της ALIBABA. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη