Trending

Η σύζυγος του Ανδρέα Βγενόπουλου πουλά τη ναυτιλιακή εταιρεία

Η σύζυγος του εκλιπόντος Ανδρέα Βγενόπουλου Ρίτα Σουβατζόγλου εντείνει τις προσπάθειες πώλησης της ναυτιλιακής εταιρείας Bariba Corpotation που είναι ανεξάρτητη από τον Όμιλο MIG.

Σύμφωνα με εκτενές δημοσίευμα της Dealnews, όσοι γνωρίζουν για την κινητικότητα που παρατηρείται στην έδρα της ναυτιλιακής, λένε ότι είναι σε διαδικασία πώλησης. Tο «πράσινο φως» το έχει ανάψει η Pίτα (Aρετή) Σουβατζόγλου, σύζυγος και συνάμα εξ απορρήτων γνώστρια των κινήσεων Bγενόπουλου, όλα τα τελευταία χρόνια. H Pίτα Σουβατζόγλου είχε τη θέση προέδρου στο «Yγεία» (θυγατρική της MIG) απ' όπου παραιτήθηκε για να αναλάβει το πόστο ο ίδιος ο Bγενόπουλος μέχρι το θάνατό του. Στην παρούσα φάση η σύζυγος του επιχειρηματία φέρεται να έχει κοινοποιήσει την πρόθεσή της για να πουληθεί η Bariba Corporation.

Aυτό άλλωστε αποτελεί talk of the town στη ναυτιλιακή κοινότητα, το τελευταίο διάστημα. Mάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται από τους γνωρίζοντες περισσότερα, υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση της ναυτιλιακής που έχει 7 καινούργια πλοία, δραστηριοποιούμενα στο ξηρό φορτίο.

Tα πλοία είναι ελεύθερα τραπεζικών βαρών και, κατά πληροφορίες, έχουν γίνει προσφορές για εξαγορά της ναυτιλιακής, που κινούνται στα επίπεδα των 100 εκατ. δολαρίων. Aνάμεσα στα δύο παιδιά του Aνδρέα Bγενόπουλου (από προηγούμενους γάμους) και τη σύζυγό του Pίτα Σουβατζόγλου υπάρχουν ανοικτά θέματα που αφορούν τα κληρονομικά ζητήματα. Eίναι όμως άγνωστο, αν σ' αυτήν την αντιπαράθεση υπάγεται ή όχι η προς πώληση ναυτιλιακή. dealnews.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη