Trending

Έρχεται το Open Coffee No89

Την Παρασκευή 26 Μαίου το Open Coffee κλείνει τον 10ο κύκλο με το τελευταίο networking event.

Παρουσιάσεις

– Ο Τάκης Μαλαβέτας, συνιδρυτής & CEO, θα παρουσιάσει την Convibo, μία υπηρεσία εκπλήρωσης παραγγελιών σούπερ μάρκετ με παράδοση εντός λίγων ωρών που δραστηριοποιείται στο Λονδίνο. Ο Τάκης θα αναφερθεί στις ευκαιρίες που δημιουργούνται στο online retail διεθνώς, ενώ η Convibo μόλις έλαβε χρηματοδότηση ύψους ενός εκατομμυρίου λιρών.

– Ο Αλέξανδρος Νικολακάκης, συνιδρυτής, θα παρουσιάσει την MuseRobotics. Η MuseRobotics απευθύνεται σε εταιρίες ανάπτυξης ρομποτικών λύσεων, προσφέροντας hardware συνοδευόμενο από το ανάλογο software, με σκοπό την εύκολη, γρήγορη και οικονομική ανάπτυξη ενός νέου ρομποτικού συστήματος. Η MuseRobotics έχει αποφοιτήσει από το Techstars/Qualcomm robotics accelerator και ο Αλέξανδρος θα μοιραστεί επίσης σκέψεις περί hardware startups.

– Ο Μιχάλης Αριέλ Αρβανίτης, serial entrepreneur και συνιδρυτής, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την Eggwave που ξεκινά με χρηματοδότηση 6 εκατομμυρίων δολλαρίων από ισραηλινούς επενδυτές. Η εταιρεία κατασκευάζει βιομηχανικό σαρωτή αυγών υπό εκκόλαψη που χρησημοποιεί ηλεκτρομαγνητικά κύματα ευρέως φάσματος για τον εντοπισμό μη-γόνιμων αυγών.

– Ο Βασίλης Νικολόπουλος, συνιδρυτής & CEO, επιστρέφει στο Open Coffee έξι χρόνια μετά για να παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην Intelen. Η εταιρεία παρέχει σειρά καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών σε παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας και τους πελάτες τους, μετρώντας αυτή τη στιγμή πελάτες και συνεργασίες σε 7 χώρες, 35 εργαζομένους και 5 εκατομμύρια ευρώ αντληθέντα κεφάλαια.

Τα διαδικαστικά, κατά τα γνωστά:

Η συνάντηση θα λάβει χώρα το απόγευμα της Παρασκευής, 26 Μαΐου, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς. Η προσέλευση ξεκινά στις 6 το απόγευμα στο καφέ του Μουσείου, με τις παρουσιάσεις να ξεκινούν στο αμφιθέατρο στις 7. Αμέσως μετά, επιστρέφουμε για εκτενές networking στο καφέ/μπαρ, το οποίο θα μείνει ανοικτό μέχρι αργά. Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους. Θα βρείτε περισσότερα στο σχετικό facebook event. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη