Trending

10 ακόμη ακίνητα στο "σφυρί" από το ΤΑΙΠΕΔ

Το ΤΑΙΠΕΔ προχωρά σε διαγωνιστική διαδικασία για την αξιοποίησή δέκα ακόμη ακινήτων. Η εν λόγω διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Auction και τον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr και η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και εγγράφων της α’ φάσης του διαγωνισμού είναι η 31η Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, πρόκειται για ακίνητα στις εξής περιοχές:

1. Δίμηνι Βόλου νομού Μαγνησίας: Περιφραγμένο βιομηχανικό οικόπεδο, που βρίσκεται στο νότιο άκρο της Α’ ΒΙΠΕ Βόλου με πρόσωπο στο νότιο όριο της ΒΙΠΕ (πώληση).

2. Σανατόριο Μάνα: Αγροτεμάχιο, όμορο στο Σανατόριο Μάνα, στη θέση Κορφοξυλιά του δήμου Γορτυνίας που βρίσκεται στην ορεινή Αρκαδία (50ετής μίσθωση).

3. Παλιά πόλη Ναυπλίου: Τριώροφο κτίριο επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ. 6, εντός του παραδοσιακού ιστού της πόλης του Ναυπλίου (πώληση).

4. Πάτρα, Αχαΐα: Τριώροφο κτίριο με διατηρητέα πρόσοψη επί της οδού Αγίου Νικολάου αρ. 8, στο κέντρο της Πάτρας (πώληση).

5. Ιπποκράτους 88: Εξαώροφο κτίριο γραφείων στο κέντρο της Αθήνας με υπόγειο, ισόγειο με πατάρι και δώμα (πώληση).

6. Αιόλου 17 και Ερμού 64: Ιδανικό μερίδιο 2/3 εξ αδιαιρέτου οροφοδιαμερίσματος στο κέντρο της Αθήνας (πώληση).

7. Πρώην Ειρηνοδικείο Κλειτορίας: Διώροφο κτίσμα στο ορεινό χωριό Κλειτορία του δήμου Καλαβρύτων. Βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων από την κεντρική πλατεία και είναι προσβάσιμο μέσω της επαρχιακής οδού Τρίπολης- Καλαβρύτων (πώληση).

8. Πρώην Ειρηνοδικείο Ανδρίτσαινας: Τριώροφο λιθόκτιστο κεραμοσκεπές κτίσμα που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Μεγαλόπολης- Ανδρίτσαινας, στη συνοικία Αγίας Βαρβάρας Ανδρίτσαινας (πώληση).

9. Σαμπάριζα, Ερμιόνη: Τρία γειτνιάζοντα οικόπεδα στη Σαμπάριζα Ερμιόνης του νομού Αργολίδας (πώληση).

10. Ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ: Ιδανικό μερίδιο 2/3 εξ αδιαιρέτου ξενοδοχείου 3 αστέρων επί της οδού Βερανζέρου αρ. 26, στο κέντρο της Αθήνας (πώληση). Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη