Trending

Greek e-Commerce Association (GR.EC.A.): Networking Day την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ο GR.EC.A, διοργανώνει για όγδοη φορά την εκδήλωση δικτύωσης για τα στελέχη και τους επαγγελματίες του eCommerce. Το επόμενο eCommerce Networking Day θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 στις 18:00 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL HOTEL (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, 16121, Αθήνα), στην αίθουσα ATHENS VIEW (Όροφος: RG - Roof Garden). Ο GR.EC.A σας προσκαλεί να έρθετε να γνωριστούμε, να δικτυωθούμε και να ανταλλάξουμε επαγγελματικές ιδέες και κάρτες. 

Τα στελέχη και οι επαγγελματίες από το χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ηλεκτρονικά καταστήματα και πάροχοι υπηρεσιών προς αυτά) θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να πραγματοποιήσουν νέες επαγγελματικές επαφές, καθώς και να δημιουργήσουν ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ τους. Στην προηγούμενη εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν συνολικά περισσότερες από 1400 επαφές, δηλαδή περίπου 5,6 επαφές ανά συμμετέχοντα. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ .

Τακτική Γενική Συνέλευση
Υπενθυμίζουμε πως την ίδια μέρα νωρίτερα -και συγκεκριμένα στις 16:00- θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου. Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.
Την ίδια μέρα, επίσης, στο Divani Caravel Hotel διεξάγεται το Συνέδριο E-Business & Social Media World, οπότε είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να συνδυάσετε τη γνώση με τη δικτύωση.

Δήλωση συμμετοχής
Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς όλα τα στελέχη, ανεξάρτητα με το αν η εταιρεία τους είναι (ή όχι) μέλος του GR.EC.A. Τα στελέχη των ηλεκτρονικών καταστημάτων (έως τρία ανά εταιρεία - κάθε εγγραφή πρέπει να γίνει ξεχωριστά) και τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Συνδέσμου έχουν δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής. Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του GR.EC.A. και τις υπόλοιπες εταιρείες είναι 25 ευρώ. Δηλώστε την -απαραίτητη- συμμετοχή εδώ. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη