Trending

Η Ιωάννα Δρέττα είναι η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Marketing Greece ανακοινώνει την τοποθέτηση της κας Ιωάννας Δρέττα στη θέση της Γενικής Διευθύντριας και Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας. Η κα Δρέττα διαδέχεται τον κ. Ιωσήφ Πάρσαλη, ο οποίος, από την ίδρυσή της έως και σήμερα συνετέλεσε τα μέγιστα, ώστε η εταιρεία να εδραιωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία σχεδιασμού και υλοποίησης της εθνικής στρατηγικής για τον τουρισμό και την προώθηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων των ελληνικών προορισμών.

Η κα Δρέττα, έως πρότινος, Σύμβουλος Προέδρου ΣΕΤΕ,  αναλαμβάνει να οδηγήσει τη Marketing Greece στην επόμενή της ημέρα. Η κα Δρέττα έχει διατελέσει σε θέσεις ευθύνης τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα και έχει πολυετή εμπειρία στον τουρισμό.

Ο Πρόεδρος της Marketing Greece και Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Α. Ρέτσος δήλωσε σχετικά: «Μετά από ένα επιτυχημένο κύκλο στο τιμόνι της Marketing Greece, ευχόμαστε στον Ιωσήφ κάθε επιτυχία στα νέα του επαγγελματικά σχέδια. Η αποτελεσματικότητα και η προσήλωσή του παραμένουν παρακαταθήκη για την επόμενη ημέρα της εταιρείας. Είμαστε βέβαιοι ότι η Ιωάννα, με τη γνώση και την εμπειρία της στα θέματα του τομέα θα διασφαλίσει και θα ενδυναμώσει περαιτέρω την πορεία της εταιρείας.» Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη