Trending

Η Τζούλια Ρόμπερτς εργάζεται για την τηλεόραση

Γράφει η Em.El.

Η διάσημη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει για πρώτη φορά σε σίριαλ (στο ''Today will be different'').

 Το θέμα είναι μία γυναίκα, η Έλενορ Φλαντ, που είναι απογοητευμένη από τη ζωή της και που αποφάσισε να την αλλάξει. Τη μέρα  που το αποφάσισε, τις 24 ώρες που διαρκεί αυτή, αποτυπώνει στο βιβλίο της η Μαρία Σέμπλε. Το τελευταίο, ενδιέφερε τη Τζούλια Ρόμπερτς εδώ και αρκετό καιρό. Επιδίωξε να παίξει την Έλενορ Φλαντ. 

Η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε όταν το ΗΒΟ αγόρασε τα δικαιώματα του βιωλίου και το μετέφερε στην τηλεόραση σε σίριαλ. Η μεγάλη σταρ έχει συμμετάσχει και στην ταινία ''The normal heart '' στην τηλεόραση. Είναι το πρώτο της σίριαλ. Έχει εμφανιστεί στο παρελθόν σε τηλεταινίες και ως guest.

΄Oμως ασχολήθηκε με την τηλεόραση από το 1987, όταν ξεκίνησε και τον κινηματογράφο με το ''Firehouse''.Στο ''Crime Story'', στην τηλεόραση, συμμετείχε στο επεισόδιο ''Survivor'',επισήμως, ενώ παρουσιάστηκε  και  στα credits. 

Έπειτα, συμμετείχε σε ένα επεισόδιο του ''Μiami Vice''. Το 1988 έκανε την πρώτη της τηλεταινία, το Βaja Oclahoma '' με τη Λέσλι  Αν Γουόρεν. Αργότερα, υπήρξε guest στις σειρές ''Φιλαράκια'' και ''Low Order''. Παρουσιάστηκε και σε άλλες τηλεταινίες και ντοκιμαντέρ. Η καριέρα της, παρόλα αυτά ήταν κατά κύριο λόγο κινηματογραφική. Είναι επιλεκτική
 και ακριβή ηθοποιός. Βλέπουμε ότι απέρριψε πολλές προτάσεις.

 Από το 2014 η τηλεόραση είχε εξελιχθεί  και  οι παραγωγές της  μπορούσαν να συγκριθούν με τις ταινίες των σπουδαίων στούντιο.Τότε πολλοί σημαντικοί ηθοποιοί ενδιαφέρθηκαν. Η Ρόμπερτς εμφανίστηκε στην ταινία ''The normal heart''. Ήταν μεταφορά από το θέατρο του έργου του Λάρι Κρειμερ. Το θέμα της ήταν οι ενέργειες ενός ομοφιλόφιλου για να ασχοληθεί ο κόσμος  με τη διάδοση του AIDS, τη δεκαετία του 1980. 

Εν τω μεταξύ οι αρχές των ΗΠΑ το περιφρονούν γιατί το θεωρούν κατεξοχήν θέμα των ομοφιλοφίλων. Σκηνοθέτης ήταν ο Ράιαν Μέρφι Τον πρωταγωνιστή έπαιξε ο Μαρκ Ράφαλο. Η Ρόμπερτς έπαιξε έπαιξε  μία παραπληγική γιατρό που υποστήριξε πως το ΑIDS έπρεπε να απασχολήσει δραστικά την κοινωνία.. 

Η διάσημη σταρ έδειξε πως είναι άριστη ηθοποιός. Αυτή η τηλεταινία είχε 10 υποψηφιότητες για Βραβεία ΕΜΜΥ.  Εν τέλει  πήρε μόνο το Βραβείο της καλύτερης τηλεταινίας. Παρόλα αυτά πήρε και το  Βραβείο του Critics Choice Television Awards 2014. Aπό τότε η ηθοποιός απέφυγε την τηλεόραση μέχρι τις 25 Μαίου 2017 που εμφανίστηκε στο ριάλιτι ''Running wild with Bear Grylls''. 

H Ρόμπερτς συμμετείχε σε γυρίσματα στην Κένυα σε δύσκολες συνθήκες μαζί με τον παρουσιστή Μπέαρ Γκριλς.  Σήμερα με τη σειρά ''Today will be different'' η ηθοποιός γυρίζει στη σιγουριά των οικείων στούντιο συμμετέχοντας και ως συμπαραγωγός. Το σίριαλ προέρχεται από το βινλίο της Μαρίας Σέμπλε. 

Θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο και το μυθιστόρημά της ''Where' d you go Bernadette''. Σε αυτό πρωταγωνιστεί η Κειτ Μπλάνσετ. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη