Trending

Θεόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου πωλούν τις βίλες τους στη Μύκονο

Ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου βρίσκονται ήδη σε διαδικασία πώλησης του συγκροτήματος με τις οκτώ βίλες που διαθέτουν στη Μύκονο στην περιοχή Άγιος Λάζαρος, καθώς και μιας παραθαλάσσια έκτασης στην Ελιά, που ήδη έχει αδειοδοτηθεί για την κατασκευή πολυτελούς ξενοδοχείου. Οι διαδικασίες της αγοραπωλησίας βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς ακόμα να έχουν ολοκληρωθεί, με το τίμημα να ανεβαίνει στα 38 εκατ. ευρώ.

Το ενδιαφέρον όπως είναι φυσικό συγκεντρώνει το όνομα του υποψήφιου αγοραστή, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει αγοράσει επίσης το ιστορικό ξενοδοχείο «Πεντελικόν» στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς, το «Λητώ» που λειτουργεί από το 1952 στη Μύκονο, το κτίριο του ΟΤΕ, στην οδό Σταδίου 15, απέναντι από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη και την Παλιά Βουλή. Στη συνέχεια ήρθε το «Mistral» στην Καστέλλα του Πειραιά ενώ ήδη έχει αποκτήσει το κτίριο του Village στο Φάληρο, μια από τις ωραιότερες βίλες της Φιλοθέης που ανήκε σε μεγάλη εμπορική οικογένεια και λέγεται ότι έχει στρέψει το ενδιαφέρον του, στο κέντρο της Αθήνας, όπου επιθυμεί να αποκτήσει ξενοδοχειακή μονάδα και εξετάζει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για το «Ledra» στη Συγγρού.

Πρόκειται σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος για τον ομογενή από τη Βενεζουέλα Θεόδωρο Δουζόγλου. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη