Trending

Η Μάγδα Πανουργιά είναι η νέα Γενική Διευθύντρια

Η Communication EFFECT, στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης στρατηγικής επικοινωνίας και ακολουθώντας το πλαίσιο της Edelman, ενισχύει την ομάδα της με στόχο να είναι «ένα άλμα πιο μπροστά» από τις απαιτήσεις της εποχής και των πελατών της.

Η στρατηγική της Communication EFFECT “Delivering More than Expected” ενισχύεται με την πρόσληψη νέων στελεχών που έχουν εμπειρία στο branding, στο creative και στο digital. Επιπλέον διευρύνει την ομάδα για τη διαχείριση της παρουσίας του δικτύου της Edelman σε επτά χώρες της Ν.Α. Ευρώπης. 

Στο νέο μοντέλο διοίκησης, η Μάγδα Πανουργιά αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εταιρία. Η Μάγδα διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ευρύτερο χώρο της επικοινωνίας και έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς πελάτες της αγοράς μέσα από διάφορους ρόλους. 

Στην ομάδα έχει ενταχθεί και ο Νίκος Πατρινός ως Account Director μεγάλων πελατών. Ο Νίκος ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων από το 2008, με θητεία στη Μεγάλη Βρετανία και την Ελλάδα. Επί χρόνια ήταν στέλεχος της Civitas και έχει αποκτήσει πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του.

Επιπλέον ενισχύονται οι υπηρεσίες content, story-making και video animation με την ένταξη της Βασιλική Ζιώγα, με θητεία δημοσιογράφου στο Βήμα και την Huffington Post. Εντάσσεται στο αυτόνομο τμήμα της εταιρίας, που αναλαμβάνει την παραγωγή δημιουργικού περιεχομένου, φωτογραφίες και video δημιουργώντας ολοκληρωμένες εμπειρίες και ενισχυμένη διάδοση, σε ένα περιβάλλον όπου η συνεχώς αυξανόμενη παραγωγή content απαιτεί προωθημένη δημιουργικότητα. 

Στο αυτόνομο τμήμα Digital Marketing, η Αγγελική Δανηλάτου έχει την ευθύνη για τις καμπάνιες και το community management και ο Γιώργος Ζουμπουρλής τις Β2Β υπηρεσίες. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη