Trending

Η Deloitte έπεσε θύμα hackers

Οι κυβερνοεγκληματίες μπορούν να χτυπήσουν όλους τους οργανισμούς, ακόμα και τους πιο θωρακισμένους. Αυτό συνάγεται από την επίθεση hackers στην Deloitte που εδωσε πρόσβαση στους εισβολείς σε δεδομένα από μια εσωτερική πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επομένως σε εσωτερική αλληλογραφία.

Η ελεγκτική και συμβουλευτική εταιρεία ανέφερε σε δήλωσή της τη Δευτέρα ότι ενημερώνει επί του παρόντος τους ενδιαφερόμενους και έχει ειδοποιήσει τις αρμόδιες αρχές αφού έλαβε γνώση του συμβάντος.

Η Deloitte δήλωσε ότι “πολύ λίγοι” έχουν επηρεαστεί και έχει συντάξει εξωτερική βοήθεια για να αναθεωρήσει την ασφάλειά της. Έξι πελάτες έχουν ήδη ενημερωθεί και ερευνάται ποιος βρίσκεται πίσω από την υπόθεση και σε τι ακριβώς πληροφορίες περιηγήθηκε.

Το hacking αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το ειδησεογραφικό μέσο The Guardian.  Η εταιρεία που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πελάτες, κατέγραψε κέρδη 38,8 δισ. Δολαρίων για τη χρήση που έληξε στις 31 Μαΐου. www.insurancedaily.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη