Trending

Έφυγε από τη ζωή ο διαφημιστής Νίκος Νικόπουλος

Μέσα από τη συγκινητική ανάρτηση του στο Facebook ο Αντώνιος Μαλανδρινός ενημέρωσε για την είδηση του θανάτου του ιστορικού διαφημιστή Νίκου Νικόπουλου, ιδιοκτήτη της Producta Advertising.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Σήμερα έμαθα ότι έφυγε τη Παρασκευή από τη ζωή ο Άνθρωπος που με στήριξε όσο κανείς στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα, που τον είχα σαν πατέρα μου και άκουγα κάθε συμβουλή του , ο Νίκος Νικόπουλος ιδιοκτήτης της PRODUCTA ADVERTISING που με προσέλαβε τον Σεπτέμβριο του 1977 , ακριβώς 40 χρόνια πρίν. 


Θυμάμαι που όταν αποφάσισα 10 χρόνια αργότερα να μετακινηθώ σε άλλη εταιρεία με κάλεσε στο γραφείο και μου είπε, " ..σε αφήνω να φύγεις γιατί ξέρω οτι θα τα πας πολύ καλά , αν όμως για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μείνεις ευχαριστημένος , εδώ θα υπάρχει πάντα μια θέση να σε περιμένει." 

Εχω πάρα πολλές ιστορίες να θυμάμαι και ειδικά εκείνα τα Σάββατα στη Λυκαβηττού που είμαστε μόνοι μας. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και τα Θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του." Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη