Trending

"Κανόνι" από πασίγνωστη εταιρεία

Αίτηση πτώχευσης ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατέθεσε το πρακτορείο τύπου "Ευρώπη”

Σύμφωνα με την αίτηση που κατατέθηκε, η εταιρεία (με διακριτικό τίτλο "Ευρώπη Πρακτορείο Διανομής Τύπου ΑΕ” )αναφέρεται σε επαπειλούμενη παύση πληρωμών και για αδυναμία συνέχισης της παραγωγικής της δραστηριότητας, επικαλούμενη τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες και την κρίση στο χώρο του Τύπου.

Η εταιρεία σημειώνει στην αίτησή της ότι οι προσπάθειες εξορθολογισμού του κόστους και περιορισμού των δαπανών, δεν ήταν ικανές να αποτρέψουν τη διακοπή της λειτουργίας της εταιρείας. 

Ως αποτέλεσμα, οι πιστώτριες τράπεζες έχουν προβεί σε καταγγελίες των δανειακών συμβάσεων και πλέον έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες και άμεσα απαιτητές οφειλές 13 εκατ. ευρώ. 

Επίσης, πολλοί από τους συνολικά 262 εργαζόμενους έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας και σε κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, ενώ υπάρχουν ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία ύψους 1,18 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία ζητά από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών να γίνει δεκτή η αίτηση και να κηρυχθεί σε κατάσταση πτώχευσης. Η συζήτηση της αίτησης ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου 2017. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη