Trending

Η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του Πέτρου Κωστόπουλου

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στο protothema.gr, φέρεται να συμφώνησε με τον επιχειρηματία Γιάννη Μαλούχο στο να ανοίξουν παρέα ένα κυριλέ αντουιτσάδικο επί της οδού Καψάλη στο Κολωνάκι.

Περιποιημένα “american style sandwiches” με επιλεγμένα υλικά και καφές αρίστης ποιότητας θα σερβίρονται στο όρθιο στους πελάτες ή θα αποστέλλονται ντελίβερι στους εργαζομένους και στους κατοίκους της περιοχής.

Μάλιστα προχθές ο πρώην εκδότης ανέβασε μια σχετική φωτογραφία στο Instagram στην οποία απεικονίζεται ένα θηριώδους τύπου σάντουιτς, μια πραγματική θερμιδική βόμβα που θα καταχωρηθεί σε περίοπτη θέση στον κατάλογο ως σπεσιαλιτέ του καταστήματος.

Η φωτογραφία συνοδεύεται και από ένα δικό του σχόλιο που αναφέρει «Μάθε τέχνη και αστηνε και όταν …πεινάσεις πιαστηνε! Σάντουιτς…Deli…Σπίτι».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον Γιάννη Μαλούχο, ο Πέτρος Κωστόπουλος αναλαμβάνει και χρέη Dj μια φορά την εβδομάδα – κάθε βράδυ Σαββάτου – στο Tier στο Ψυχικό το οποίο ανήκει στον νεαρό επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης. bankwars.gr Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη