Trending

Open Coffee Θεσσαλονίκη XXXII

Ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του 32ου Open Coffee στη Θεσσαλονίκη. Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Μαρτίου στις 19:30 στο φουαγιέ του Νέου Δημαρχειακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:
"Οι παρουσιάσεις αρχίζουν στις 20:00, ενώ μετά το τέλος αυτών όσοι θέλουμε να συνεχίσουμε την κουβέντα θα μεταφερθούμε σε κοντινό μπαρ για περισσότερη δικτύωση.

Ομιλητές:
  • Ο Δημήτρης Ριζόγλου, συνιδρυτής της AdHeaven, παρουσιάζει την τεχνολογία, η οποία επιτρέπει τη διαφήμιση μέσα στα κείμενα των ιστοσελίδων, παρέχοντας την πλέον στοχευμένη διαφήμιση στο internet με έναν κομψό και διακριτικό τρόπο. Παράλληλα θα μοιραστεί τις εμπειρίες του γύρω από το επιχειρείν παρέχοντας χρήσιμες συμβουλές για όσους σκέφτονται να κάνουν το επόμενο βήμα.
  • Ο  Γεράσιμος Τσιάμαλος, συνιδρυτής της πλατφόρμας premium Wordpress θεμάτων CSS Igniter, την οποία είχε παρουσιάσει πριν 1,5 χρόνο περίπου, έρχεται με τη νέα έκδοση αυτής και θα περιγράψει τη δική του εκδοχή επιχειρηματικής ιστορίας, από την ιδέα ως την αφοσίωση και την υλοποίηση, καθώς και τα φιλόδοξα επόμενά του βήματα.
 Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο."
Νεότερη Παλαιότερη