Trending

Αναβάλλεται η σημερινή συναυλία Ξαρχάκου, Αρβανιτάκη, Γαλάνη - η αιτία

Αναβάλλεται η σημερινή συναυλία - αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας από τους Ξαρχάκο, Αρβανιτάκη, Γαλάνη.

Τι ήταν αυτό, όμως, που ανάγκασε τους τρεις καλλιτέχνες να αναβάλουν τη συναυλία τους; «Απλούστατα σκέφτηκαν ότι δεν θα μπορούσε να "προχωρήσει" αυτή την περίεργη ατμόσφαιρα μια τέτοια δύσκολη μέρα για τη χώρα», μας απάντησαν εκ μέρους της διοργανώτριας εταιρείας. «Δεν τους έβγαινε όπως την είχαν σκεφτεί. Να φανταστείτε ότι αυτή τη συναυλία την είχαν προγραμματίσει πολύ προτού έρθουν οι τόσο δύσκολες σημερινές μέρες. Και, αν μη τι άλλο το κλίμα σήμερα δεν είναι για ... χαρές και πανηγύρια», είπαν χαρακτηριστικά.

Η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα σημεία αγοράς, ενώ η εξαργύρωση εισιτηρίων με ηλεκτρονική αγορά θα γίνεται αυτόματα μέσω της πιστωτικής κάρτας. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο στο τηλέφωνο: 2106898215 (11:00 - 16:00).

Η συναυλία προγραμματίστηκε με πρωτοβουλία της οικογένειας του Βασίλη Τσιτσάνη και με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννησή του.
Πηγή
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη