Trending

Επιστολή Ψυχάρη προς απλήρωτους εργαζόμενους του ΔΟΛ: "Δεν θα γίνουμε τώρα μπαταχτσήδες"

4 μήνες απλήρωτοι είναι οι εργαζόμενοι του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και το αφεντικό τους, ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης, του απέστειλε γραπτή ανακοίνωση που κοινοποίησε στη συγκέντρωσή τους ο διευθυντής της εφημερίδας Το ΒΗΜΑ Αντώνης Καρακούσης.

Οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να πληρωθούν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου αλλά και μέχρι τότε το πρόβλημα μπορεί να μην έχει λυθεί («ελπίζουμε να έχει λυθεί» γράφει ο Στ. Ψυχάρης).

«Εμείς πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσουμε την κρίση χωρίς να ανταποκριθούμε στις γνωστές φωνές των σειρήνων, στων οποίων τα κελεύσματα, αν είχαμε υποκύψει, δεν θα ήμασταν τώρα εδώ» γράφει στην επιστολή ο Σ.Ψυχάρης, αναφέρουν οι zoornalistas, και συνεχίζει:

«Ο ΔΟΛ έχει μια ιστορία οχι μόνο πολιτική αλλά και επιχειρηματική. Ως και τα τελευταία χρόνια ο ΔΟΛ ήταν η μόνη δημοσιογραφική επιχείρηση στην Ελλάδα που πλήρωνε προκαταβολικά τους μισθούς. Δεν θα γίνουμε τώρα μπαταχτσήδες. Αν το καράβι πέσει σε ξέρες, στα αμπάρια του θα υπάρχουν όσα χρειάζονται για να τελειώσει μια συνεργασία κλπ. Οπωσδήποτε ελπίζουμε ότι θα έχουμε λύσει το πρόβλημα μέχρι τις 15 Οκτωβρίου». Ακολουθήστε μας στο Facebook -->
Νεότερη Παλαιότερη