ΤΕΛ. ΝΕΑ
18 Σεπτεμβρίου 2016

Γνωστοί Έλληνες δημοσιογράφοι συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη

Μεταμφιεσμένοι με περούκες, γυαλιά ηλίου και καπέλα προσπάθησαν δύο Έλληνες δημοσιογράφοι να καταγράψουν με κάμερα τον Νίκο Παππά μέσα στο ξενοδοχείο Westing Grand Central που διαμένει στη Νέα Υόρκη και βρέθηκαν να τους συλλαμβάνουν ασφαλίτες που τους νόμισαν για τρομοκράτες.

Άνδρες της ελληνικής Ασφάλειας αντιλήφθηκαν δύο άνδρες με ύποπτη συμπεριφορά, ειδοποίησαν τους Αμερικανούς αστυνομικούς και αμέσως τους συνέλαβαν.

Ακολούθησαν κωμικοτραγικά σκηνικά, με τους δύο Έλληνες δημοσιογράφους να παρακαλάνε να τους αφήσουν, ενώ το περιστατικό θεωρήθηκε σοβαρότατο τόσο από την ελληνική όσο και από την αμερικανική Ασφάλεια, αφού μην γνωρίζοντας αρχικά με ποιους είχαν να κάνουν φοβήθηκαν μέχρι και για τρομοκρατικό χτύπημα.
Θάνος Δημάδης

Πρόκειται για τους γνωστούς Έλληνες δημοσιογράφους Θάνο Δημάδη και Δημήτρη Σουλτογιάννη.  Ο Θάνος Δημάδης φορούσε μαύρη περούκα, ο Δημήτρης Σουλτογιάννης καστανή. 

Πριν συλληφθούν είχαν παραγγείλει ποτά στο ξενοδοχείο και τα «χρέωσαν» στο δωμάτιο του υπεύθυνου επικοινωνίας του Παππά, Γιώργου Χριστοφορίδη, αναφέρει ο Μικρομέτοχος.