Trending

Το fund Δ.Δασκαλόπουλου - Ν.Νανόπουλου ετοιμάζει τέσσερις νέες επενδύσεις

Το private equity fund Diorama των Δημήτρη Δασκαλόπουλου (πρώην ΔΕΛΤΑ) και Ν.Νανόπουλου (πρώην Eurobank) αποτελεί το μεγαλύτερο εν ενεργεία εγχώριων συμφερόντων επενδυτικό κεφάλαιο. Ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2014 και μετά από ένα περίπου χρόνο κατάφερε να ανεβάσει τα υπό διαχείριση κεφάλαιά του στα 135 εκατ. ευρώ έχει διενεργήσει ήδη τρεις επενδύσεις, διαθέτοντας περίπου 26 εκατ. ευρώ.

Στην τελική ευθεία είναι άλλες δύο επενδύσεις καθώς σύμφωνα με τον κ. Ν. Κούλη, διευθύνοντα σύμβουλο της DECA, που διαχειρίζεται το private equity fund, υπάρχουν καλές πιθανότητες να κλείσουν εντός των επόμενων δύο μηνών.

Συνολικά, για το 2017 το αναπτυξιακό- επενδυτικό κεφάλαιο στοχεύει να διενεργήσει τέσσερις νέες επενδύσεις σε εταιρείες με εξωστρέφεια οι οποίες πληρούν ταυτόχρονα τα βασικά στάνταρτς εταιρικής διακυβέρνησης.

Παρά το αντίξοο περιβάλλον υπάρχουν και θα υπάρξουν ευκαιρίες, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δ. Σ της Diorama και πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Eurobank, Ν. Νανόπουλο. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη