Trending

"Golden boys" και στον ΕΦΚΑ - Μισθοί 4.000 ευρώ

Οι μισθοί των ανώτατων στελεχών στο νεοσύστατο Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) ακολουθούν την αντίστροφη πορεία με την οικονομία.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις των Παραπολιτικών τον νέο διοικητή αλλά και τους υποδιοικητές του να λαµβάνουν µισθούς που… ζαλίζουν, αφού φθάνουν και ξεπερνούν τις 4.000 ευρώ µηνιαίως.

Συγκεκριµένα, µε την άφιξη του 2017, έπειτα από απόφαση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, διορίστηκε ως διοικητής του ΕΦΚΑ ο Θανάσης Μπακαλέξης, ενώ υποδιοικητές του ο ∆ηµήτρης Τσακίρης  και ο Λάµπρος Σέµπος. 

Ο Θανάσης Μπακαλέξης ανέλαβε την «καυτή πατάτα» της κοινωνικής ασφάλισης, με µηνιαίες απολαβές 4.631 ευρώ αφού έχει κληθεί να νοικοκυρέψει τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, να κλείσει τις «µαύρες τρύπες» χρόνων και να εξασφαλίσει τα αυτονόητα στους ασφαλισµένους.

Στις θέσεις των υποδιοικητών βρίσκονται επίσης ικανά και έµπειρα στελέχη, ο ∆ηµήτρης Τσακίρης και ο Λάµπρος Σέµπος, µε µισθό που αγγίζει τα 4.000 ευρώ για κάθε έναν από τους δύο. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη