Trending

Κίνηση-ματ από τον εφοπλιστή Θεοδ. Αγγελόπουλο

Η ναυτιλιακή Metrostar Management, συμφερόντων του εφοπλιστή Θεόδωρου Αγγελόπουλου, εισέρχεται στο tanker pool V8 της Navig8, με δύο νεότευκτα δεξαμενόπλοια τύπου aframax. 

Πρόκειται για τα πλοία Crudemed και Crudesun, χωρητικότητας 115.000 dwt, τα οποία θα συμμετέχουν στo pool από τον Ιούλιο 2018, όπως ανακοίνωσε η Navig8.

Mε την προσθήκη αυτή, ο συνολικός αριθμός των aframax που περιλαμβάνονται στο pool V8 θα ανέλθει σe 21, σύμφωνα με τη λίστα του στόλου που αναγράφεται στην ιστοσελίδα της Navig8.


Σημειώνεται ότι άλλες εταιρίες που συμμετέχουν με δεξαμενόπλοια στο pool είναι οι Hellenic Tankers, Samos Steamship, Wah Kwong, ETC και Atlas Maritime (του εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα).

Υπενθυμίζεται ότι η Metrostar παρήγγειλε τα δύο πλοία στα ναυπηγεία της Νοτίου Κορέας, Daehan Shipbuilding, τον Απρίλιο του 2017, όπως είχε γράψει το mononews.gr , στο πλαίσιο του ανασχεδιασμού του στόλου της.

Κατά την περίοδο 2013 – 2017, ο εφοπλιστής είναι πουλήσει πάνω από 20 πλοία, με τα δύο τελευταία VLCC, να εξαγοράζονται από την Olympic Shipping του Ιδρύματος Ωνάση, το Φεβρουάριο της περυσινής χρονιάς.

Στις αρχές Μαΐου, ο πλοιοκτήτης Arnie Blystad εισήλθε στο pool V8 με το πλοίο Songa Coral (κατασκευής 2005)μ χωρητικότητας 107,081-dwt, μόλις έληξε το συμβόλαιο της διετούς ναύλωσης του από την Pan Ocean, της Νοτίου Κορέας.
mononews.gr Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη