Trending

Εθνική Τράπεζα: έκλεισε 13 καταστήματα στη Θεσσαλία

Σε απόγνωση χιλιάδες συνταξιούχοι που δεν ειναι εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στις τράπεζες.

Παρελθόν θα αποτελέσουν 13 καταστήματα της Εθνικής τράπεζας σε θεσσαλικές πόλεις και κωμοπόλεις, καθώς η διοίκηση του ομίλου τα κλείνει υλοποιώντας πλάνο εξοικονόμησης πόρων σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή.

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, λουκέτα πρόκειται να μπουν στα καταστήματα Βελεστίνου, Σοφάδων, Αγιάς, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες περιοχές τα ονόματα των οποίων δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Συνολικά στο δίκτυο των Ελληνικών τραπεζών θα κλείσουν περισσότερα από 800 καταστήματα και χιλιάδες τραπεζοϋπάλληλοι –τουλάχιστον 7.000- θα δουν την έξοδο. Προ κρίσης, οι εργαζόμενοι στις τράπεζες στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών ήταν 64.152 σε 3.888 καταστήματα.

Μεγαλύτερη συρρίκνωση καταστημάτων αναμένεται όσο αυξάνει η χρήση του mobile banking, ενώ ήδη λειτουργούν πιλοτικά αυτοματοποιημένα ηλεκτρονικά καταστήματα που εξυπηρετούν τους πελάτες μέσω διαδικτύου χωρίς τη ζωντανή παρουσία υπαλλήλου. Mikrometoxos.gr Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη