Trending

Τι συμβαίνει στην αρτοβιομηχανία "Κατσέλης";

Δύσκολες στιγμές φαίνεται ότι περνά η αρτοβιομηχανία "Κατσέλης" - Nutriart καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν συνεχείς εξελίξεις.

Οι κωδικοί που παράγει η εταιρία έχουν μειωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα από 20 σε μόλις 5 ενώ τα τελευταία οικονομικά στοιχεία της εταιρίας "δείχνουν" χρέη περίπου 122 εκατομυρίων ευρώ. Παράλληλα, η εταιρία προχώρησε τους προηγούμενους μήνες στην εφαρμογή προγράμματος οικειοθελούς αποχώρησης για περίπου 50 εργαζόμενούς της.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν λίγες ημέρες δέκα ελληνικές και ξένες τράπεζες έγιναν μέτοχοι της αρτοβιομηχανίας "Κατσέλης" στο πλαίσιο συμφωνίας διάσωσης, χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης και ενίσχυσης των κεφαλαίων, συνολικού ύψους 62,8 εκατ. ευρώ, που επιτεύχθηκε ανάμεσα στη διοίκηση, τους πιστωτές και τους μετόχους της επιχείρησης.

Ανάμεσα στη τράπεζες που συμμετέχουν στη συμφωνία είναι οι: Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, FBB, HSBC, Alpha Bank, Emporiki Bank, κ.α.

Με την κίνησή τους αυτή οι τράπεζες θα αποκτήσουν το 49% περίπου της επιχείρησης μειώνοντας το δανεισμό σε περίπου 45 εκατομμύρια ευρώ.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη