Trending

Eurobank - Corallia: Ξεκινά ο 5ος κύκλος του Egg

Γράφει η Agnes L.

Η Eurobank για πέμπτη χρονιά σ εσυνεργασία με το Corallia συνεχίζει να παρέχει τη δυνατότητα σε φιλόδοξους νέους να υλοποιήσουν τα καινοτόμα επιχειρηματικά τους σχέδια μέσω του προγράμματος Egg (Enter - Grow - Go).

Νέοι και νέες έχουν την ευκαιρία να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους για τη συμμετοχή τους στο πιό αναγνωρισμένο πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης στην Ελλάδα.

Η προθεσμία είναι μέχρι τις 10 Απριλίου 2017 στις 15:00. Ο νέος κύκλος του προγράμματος θα είναι 12μηνης διάρκειας. 

Βασική καινοτομία του 5ου κύκλου είναι η διεθνοποίησή του με την υποβολή των προτάσεων από Έλληνες πολίτες ή πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης μπορούν να συμμετάσχουν και πολίτες τρίτων χωρών που έχουν δικαίωμα διαμονής στην Ελλάδα και νόμιμη συμμετοχή στο πρόγραμμα. 

Οι ομάδες που θα επιλεγούν θα έχουν στη διάθεσή τους ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο επιχειρηματικής επώασης (incubation), επιτάχυνσης (acceleration) και συνεργασίας (co-working) που περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά από υποστηρικτικές δράσεις και εργαλεία.

Στον 5ο κύκλο του egg μπορούν να υποβληθούν προτάσεις από όλους τους κλάδους της οικονομίας οι οποίες πληρούν τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά επιχειρηματικής καινοτομίας, αριστείας και βιωσιμότητας. Ενθαρρύνονται ιδιαίτερα επιχειρηματικά σχέδια τα οποία συμβαδίζουν με τις τρέχουσες και αναδυόμενες επιχειρηματικές τάσεις της οικονομίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο (π.χ. Χρηματοοικονομικές Τεχνολογίες και Εφαρμογές), κάνουν ευρεία χρήση καινοτομιών και νέων τεχνολογιών και διακρίνονται από σημαντικής έκτασης εφαρμογή στην καθημερινή ζωή (π.χ. Τεχνολογίες και Εφαρμογές Πληροφορικής και Επικοινωνιών - Βιοτεχνολογία - ΙοΤ), ή/και συμβάλλουν στην εξωστρέφεια και στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας (π.χ. Καινοτόμες Εφαρμογές Τουρισμού). Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη