Trending

Ο νεαρός γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo νεκρός στο δυστύχημα της Εθνικής Οδού

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Zougla.gr, ο οδηγός της μοιραίας Porsche στο πολύνεκρο δυστύχημα της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας είναι ο μικρότερος γιος του Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo.

Η μαύρη Porsche συγκρούστηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα με σταθμευμένο ΙΧ Honda Civic που βρισκόταν σε parking. Θύματα αυτής της μοιραίας σύγκρουσης ήταν ο Γιώργος Βακάκης, ο συνεπιβάτης του Α.Γ, συνεργάτης της εταιρείας, η 33χρονη Π.Α. και ο τρίχρονος γιος της. Ο άνδρας της Υ.Π. είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται, καθώς την ώρα του μοιραίου δυστυχήματος, βρισκόταν στην τουαλέτα του parking.

Ο πατέρας και οδηγός του Honda μόλις άκουσε το «μπαμ» πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε ταΟ 41χρονος οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το μωρό τους δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Ο άνθρωπος έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια. 

Ο Απόστολος Βακάκης είχε 3 παιδιά από τον γάμο του με την Έφη Βακάκη. Την Σοφία ,την Χριστίνα και τον Γιώργο. Ο βενιαμίν της οικογένειας Γιώργος (οδηγός της μοιραίας Porsche) σπούδαζε στις  ΗΠΑ. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη