Trending

Η βίλα του Θ.Σωτηρόπουλου (Sotris) πωλείται σχεδόν 4 εκατ.ευρώ

Η βίλα του εμπνευστή και ιδιοκτήτη των καταστημάτων «Sotris» Θάνου Σωτηρόπουλου στη Μύκονο, η οποία -κατά κοινή ομολογία- είναι μία από τις ωραιότερες του νησιού, είναι πλέον προς πώληση. 

Βασιζόμενη στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τη μινιμαλιστική αισθητική και με θέα το απέραντο αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο και τη Δήλο, η οικία βρίσκεται στην περιοχή της Αλεόμανδρας, λίγα μόλις λεπτά από τον πολυσύχναστο Ορνό. 

Δεν είναι τυχαίο ότι κατά καιρούς οι χώροι του έχουν φιλοξενηθεί σε μερικά από τα σημαντικότερα περιοδικά αρχιτεκτονικής και design. 

Πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο 550 τετραγωνικών μέτρων που απλώνεται σε έκταση 4 στρεμμάτων. 

Στο εξωτερικό του κυριαρχούν οι πετρόχτιστοι χώροι, ενώ στο εσωτερικό επικρατεί το απόλυτο λευκό. Ολα αυτά πλέον συμπεριλαμβάνονται στην τιμή πώλησης, που αυτή τη στιγμή αγγίζει το ποσό των 3.900.000 ευρώ.


Σε αυτό το σπίτι η οικογένεια Σωτηρόπουλου -ο κραταιός επιχειρηματίας της ένδυσης και η σύζυγός του Φρόσω- πέρασαν μερικά από τα πιο ευτυχισμένα καλοκαίρια της ζωής τους συντροφιά με φίλους που συνήθιζαν να φιλοξενούν στους άνετους χώρους του. 

Μια περιπέτεια, όμως, με την υγεία του που βίωσε εκεί ο Θάνος Σωτηρόπουλος πριν από κάποια χρόνια στάθηκε η αιτία ώστε περισσότερο να διαθέτει τη συγκεκριμένη βίλα για φιλοξενία παρά να την απολαμβάνει ο ίδιος. 


Ακολουθώντας τη ρήση που συχνά κυκλοφορεί στους επιχειρηματικούς κύκλους «σπίτι που δεν το χαίρεσαι ή δεν σου αποφέρει χρήματα, το πουλάς», η οικογένεια πήρε την απόφαση. protothema.gr Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη