Trending

Οινοποιία Μπουτάρη: Η επόμενη ημέρα

Με δύο λαμπρές εκδηλώσεις την Τρίτη 6 Μαρτίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς και την Πέμπτη 8 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο ΜΕΤ στην Θεσσαλονίκη η εταιρία Μπουτάρη γιόρτασε την «Επόμενη Μέρα της Οινοποιίας» γεμίζοντας τις κατάμεστες αίθουσες με μεθυστικά αρώματα και μηνύματα αισιοδοξίας.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν τα 6 νέα, φρέσκα και πολύ μοντέρνα κρασιά της εταιρίας. Με τα νέα αυτά κρασιά η εταιρία Μπουτάρη φιλοδοξεί στο να αυξήσει τις επιλογές των καταναλωτών, να προσεγγίσει νέα καταναλωτικά κοινά και να χαράξει μία νέα πορεία όπου και πάλι θα πρωταγωνιστούν εξαιρετικά κρασιά που διέπονται από μία άριστη σχέση ποιότητας & τιμής. Αυτός είναι ο προσανατολισμός για την οινοποιία που τιμήθηκε για 15η φορά με τον τίτλο «Οινοποιείο της Χρονιάς», από το διακεκριμένο περιοδικό οίνου Wine & Spirits και πλέον κατατάσσεται ανάμεσα στις 3 πιο βραβευμένες οινοποιίες διεθνώς τα τελευταία 25 χρόνια.

Κύριος ομιλητής των εκδηλώσεων ήταν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κύριος Κωνσταντίνος Μπουτάρης ο οποίος στήριξε την ομιλία του σε τρεις άξονες: στο να κάνει όλους τους προσκεκλημένους κοινωνούς της ιστορίας, της πρωτοπορίας και της εξέλιξης της εταιρίας. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του υπογράμμισε επίσης τη δέσμευση της εταιρίας ώστε να επανέλθει το ποιοτικό εμφιαλωμένο κρασί στο τραπέζι των εστιατορίων και με μεγάλη χαρά παρουσίασε τα νέα προϊόντα της εταιρίας και το σκεπτικό πίσω από τη δημιουργία τους.

Τα πρώτα προϊόντα που παρουσιάστηκαν ήταν η νέα μοντέρνα οικογένεια προϊόντων ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΙΞΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ η οποία αποτελείται από το Σημείο Στίξης Λευκό με σήμα το !, το Σημείο Στίξης Ροζέ με σήμα το ; και το Σημείο Στίξης Κόκκινο με σήμα την :. Με την αναπάντεχη γεύση τους και τη διαχρονικά σταθερή ποιότητα της εταιρίας Μπουτάρη αποτελούν τη νέα καθημερινή πρόταση για το σπίτι ή το εστιατόριο, πάντα σε άριστη ισορροπία ποιότητας και τιμής.

Η επόμενη πρόταση με το «Φοβερόζ & Τρομερόζ» όνομα PINK KONG είναι ένα μοντέρνο αρωματικό ροζέ που κυκλοφορεί σε μία εντυπωσιακή ροζ φιάλη των 187 ml. και αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και τις προτιμήσεις στα καφέ & στα μπαρ.

Τέλος, παρουσιάστηκε και ένα μοναδικό δίδυμο ημίγλυκων οίνων της οικογένειας προϊόντων Καμπά με το όνομα ROMEO για το κόκκινο και JULIET για το λευκό που στοχεύουν στο να «κλέψουν» τις καρδιές των καταναλωτών που προτιμούν τις πιο γλυκές γεύσεις.

Με αυτά τα 6 νέα προϊόντα η γκάμα της εταιρίας εμπλουτίζεται και καλύπτει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών σε κάθε κατηγορία τιμής και σε κάθε περίσταση κατανάλωσης.
Νεότερη Παλαιότερη