Trending

Business Week 2012

Από τις 12 έως τις 15 Μαρτίου διεξάγεται το Business Week 2012 στο Deree, The American College of Greece.

Το Business Week είναι ένα ετήσιο Forum που συνδέει επαγγελματίες και ειδικούς του επιχειρηματικού τομέα. Το φετινό του focus, με την ελληνική οικονομία να βρίσκεται σε κρίση, εστιάζει στο «The Learning Organization: A Key to Competitiveness».

Στους ομιλητές του Forum που βρίσκονται στο χώρο των επιχειρήσεων, της ακαδημίας, της δημοσιογραφίας και της δημόσιας σιοίκησης περιλαμβάνονται οι κ.κ. Δ. Δασκαλόπουλος, Peter Economides, Jean-Pascal Garret, Ζέφη Δημαδάμα, Στ.Διαμαντής, Γ.Αλεξόπουλος, Αντ. Παπαγιαννίδης, Peter Alatsas, Μ. Μπουντούρογλου, Onic Palandjian, Χριστίνα Αλεβίζου, Χρ. Δαμάλας, Στέλλα Λαδή, Δ. Γερογιάννης,  Ν. Μπλέσιος και ο κ. Μ. Παπαδημητρίου. 

Να σημειώσουμε ότι η σημερινή ομιλία του κου Onic Palandjian επικεντρώθηκε στην επιτυχημένη πορεία της επαγγελματικής του δραστηριότητας Ihavemoved.com με τίτλο “Ihavemoved.com. From startup to strategic exit”.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν από Δευτέρα έως Τετάρτη 10 π.μ. - 4 μ.μ. και την Πέμπτη 15 Μαρτίου από 11 π.μ. - 5 μ.μ. Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα http://www.acg.edu/news/business-week-2012.

Νεότερη Παλαιότερη