Trending

Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας: 18-20 Μαίου 2012

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2012 διοργανώνεται από τις 18 έως τις 20 Μαίου 2012, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, Λεωφ. Βασ. Σοφίας & Κόκαλη, Αθήνα.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα: "Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας είναι το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού. Απευθύνεται σε νέους και νέες κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, 18-35 ετών. Θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής) με τη συμμετοχή πάνω από 120 καταξιωμένων εισηγητών και τη στήριξη των πλέον αξιόλογων επιχειρήσεων.

Ο βασικός στόχος του Πανοράματος ήταν και είναι να ενημερώσουμε τους νέους μας, μέσα από 30 και πλέον εισηγήσεις, σχετικά με τις επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που προσφέρουν 20 κλάδοι/τομείς της οικονομίας προκειμένου να επιλέξουν τη βέλτιστη πορεία είτε ως στελέχη επιχειρήσεων είτε ως επιχειρηματίες.

Οι κλάδοι/τομείς είναι: Ναυτιλία, Τουρισμός, Ενέργεια - Ανανεώσιμες Πηγές, Γεωργία, Design, Πληροφορική, Τραπεζικός χώρος, Mobile Applications, Τηλεπικοινωνίες, Λιανεμπόριο, Βιομηχανία, FMCG, Μικροηλεκτρονική, Διαφήμιση/Επικοινωνία, Consulting, Ασφάλειες, Βιοτεχνολογία, Φαρμακευτικός χώρος, Πολιτιστική Βιομηχανία, Νανοτεχνολογία".

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στο: http://www.pan-orama.org/
Νεότερη Παλαιότερη