Trending

46o Open Coffee: Τεχνολογικό Επιχειρείν

Το 46ο Open Coffee θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου στο γνωστό μέρος, στο Μουσείο Μπενάκη. Στο Open Coffee συναντιέται η κοινότητα του τεχνολογικού επιχειρείν για παρακολούθηση ομιλιών και κοινωνική δικτύωση.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: "Αυτή τη φορά, δεν θα υπάρξουν ομιλίες παρά μόνο άφθονος καφές, τροφή για αδιάκοπο networking. Σε κάποιους αυτό μάλλον αναδύει όμορφες μνήμες από τα πρώτα δειλά βήματα των συναντήσεων, την Παρασκευή θα είμαστε εκεί για να αναβιώσουμε αυτή ακριβώς την ατμόσφαιρα. Η σύσταση είναι απλή: προμηθευτείτε με αρκετές business cards και το ζεστό σας χαμόγελο κι ελάτε να συναντήσετε αυτό που ψάχνετε, να ανταλλάξετε ιδέες κι επαφές, απόψεις και συστάσεις, ή και -γιατί όχι- να γνωρίσετε τον επόμενό σας συνεργάτη μεταξύ των επιχειρηματικά και τεχνολογικά ανήσυχων προσώπων της πόλης που θα βρεθούν εκεί.

Οι πόρτες του καφε-μπαρ του Μουσείου θα είναι ανοικτές από τις 18.00 έως αργά το βράδυ, ενώ τυπικά η μεγαλύτερη προσέλευση συμβαίνει μεταξύ 19.00 και 21.00. Απουσία ομιλιών, η ροή συζητήσεων και γνωριμιών προβλέπεται αδιάλειπτη."

Ο τόπος διεξαγωγής είναι το Μουσείο Μπενάκη στην Πειραιώς 138 και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες στο www.opencoffee.gr.
Νεότερη Παλαιότερη